Heidi Vihma • 4. oktoober 2001 kell 22:00

Kamikaze on maandunud Mustamäel

Et parkimiskoha leidmine on meeste elus suur probleem, kinnitab Kamikaze ette rajatud tavalisest suurem parkimisplats, kus ka tipptunnil kohti jätkub. Meeste maitse järgi on koostatud menüü: põhiroogade hulgas tervelt kolm sealiharooga, üks rammus lõheroog ning ainult üks kana- ja üks pastaroog.

Minu grill- ja suitsusealihaga praad, 70 krooni, oli kokku seatud ülimalt jõuliselt. Tugevaid ja soolaseid lihatükke oli täiendatud tugevamaitselise erinevatest juurviljadest hautise ja soolase, kuid kuivavõitu kartulikoogiga. Lisaks veel raske kaste ja sinepimägi kõige tipus ? maitseelamus, mis mulle üle jõu käis, kuid mis võiks sobida isukale mehele paari õlle toetuseks. Grillitud lõhe spinatikartulitega, 75 krooni, oli pehmem ja jõukohasem, kuid lisandite valik tundus ka siin tasakaalust väljas olevat.

Kamikaze uus värviline klaasist ja puust maja parandab muidu trööstitu ümbruse üldpilti tunduvalt. Iga uus südalinnast väljaspool asuv söögikoht teeb linna suuremaks ning rõõmustab ainuüksi oma olemasoluga. Aga kas pubi on söögikoht, mis ei julge kehva köögi tõttu ennast restoraniks nimetada? Või on pubi joogikoht, kus joogi juurde ka süüa pakutakse? Võiks ju olla lihtsalt üks mõnus koht, kus kõigil hea olla ? nii sööjatel kui joojatel. Kamikazel igatahes sööjate rõõmustamisel arenguruumi on.

Kamikaze

aadress: Sõstra 2, Tallinntelefon: (0) 656 7878avatud: 11?24; R?L 11?02hinnaklass: keskmine

Hetkel kuum