Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kamikaze on maandunud Mustamäel

  Et parkimiskoha leidmine on meeste elus suur probleem, kinnitab Kamikaze ette rajatud tavalisest suurem parkimisplats, kus ka tipptunnil kohti jätkub. Meeste maitse järgi on koostatud menüü: põhiroogade hulgas tervelt kolm sealiharooga, üks rammus lõheroog ning ainult üks kana- ja üks pastaroog.
  Minu grill- ja suitsusealihaga praad, 70 krooni, oli kokku seatud ülimalt jõuliselt. Tugevaid ja soolaseid lihatükke oli täiendatud tugevamaitselise erinevatest juurviljadest hautise ja soolase, kuid kuivavõitu kartulikoogiga. Lisaks veel raske kaste ja sinepimägi kõige tipus ? maitseelamus, mis mulle üle jõu käis, kuid mis võiks sobida isukale mehele paari õlle toetuseks. Grillitud lõhe spinatikartulitega, 75 krooni, oli pehmem ja jõukohasem, kuid lisandite valik tundus ka siin tasakaalust väljas olevat.
  Kamikaze uus värviline klaasist ja puust maja parandab muidu trööstitu ümbruse üldpilti tunduvalt. Iga uus südalinnast väljaspool asuv söögikoht teeb linna suuremaks ning rõõmustab ainuüksi oma olemasoluga. Aga kas pubi on söögikoht, mis ei julge kehva köögi tõttu ennast restoraniks nimetada? Või on pubi joogikoht, kus joogi juurde ka süüa pakutakse? Võiks ju olla lihtsalt üks mõnus koht, kus kõigil hea olla ? nii sööjatel kui joojatel. Kamikazel igatahes sööjate rõõmustamisel arenguruumi on.
  Kamikaze
  aadress: Sõstra 2, Tallinntelefon: (0) 656 7878avatud: 11?24; R?L 11?02hinnaklass: keskmine
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Teflonametnik, kel jäigi vastutus võtmata
Ain Valdmanni laadsete ametnike järgi paistab välja, et linnavõimu juures on midagi hämarat. Ärme unusta seda ka nüüd, mil konkreetselt tema töölt lahkub, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Ain Valdmanni laadsete ametnike järgi paistab välja, et linnavõimu juures on midagi hämarat. Ärme unusta seda ka nüüd, mil konkreetselt tema töölt lahkub, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kolmapäeval otsis USA aktsiaturg suunda, nafta hind langes
Kolmapäeval kõikus USA aktsiaturg plussi ja miinuse vahel ning päev lõpetati väikeses miinuses, kui investorid ootasid järgmisi märke majanduse suundumusest ning keskpankade juhid rääkisid inflatsiooniga võitlemisest.
Kolmapäeval kõikus USA aktsiaturg plussi ja miinuse vahel ning päev lõpetati väikeses miinuses, kui investorid ootasid järgmisi märke majanduse suundumusest ning keskpankade juhid rääkisid inflatsiooniga võitlemisest.
Tallinna kommunaalameti igavene juht paneb ameti maha
Linnasüsteemis 46 aastat töötanud, neist 25 aastat Tallinna keskkonna- ja kommunaalametit juhtinud Ain Valdmann teatas, et paneb alates 1. oktoobrist ameti maha.
Linnasüsteemis 46 aastat töötanud, neist 25 aastat Tallinna keskkonna- ja kommunaalametit juhtinud Ain Valdmann teatas, et paneb alates 1. oktoobrist ameti maha.
Raadiohommikus: autode hinnaralli jätkub, kuid asi pole tarnetes
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis on põnevat kuulamist kõigile neile, keda huvitavad autode hinnatõusu põhjused ja väljavaated.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis on põnevat kuulamist kõigile neile, keda huvitavad autode hinnatõusu põhjused ja väljavaated.
Vanemahüvitise lõhe oli läbi aastate väikseim
Statistikaameti andmetel oli keskmine vanemahüvitise suurus eelmisel aastal naistel 1205 eurot ning meestel 1463 eurot kuus. Kokku sai eelmisel aastal vanemahüvitist 38 882 eestlast, kellest kolmandik olid mehed.
Statistikaameti andmetel oli keskmine vanemahüvitise suurus eelmisel aastal naistel 1205 eurot ning meestel 1463 eurot kuus. Kokku sai eelmisel aastal vanemahüvitist 38 882 eestlast, kellest kolmandik olid mehed.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.