Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Torino Juventus läheb 17 miljoni fänni toetusel börsile

  Itaalia jalgpalliklubi Juventus (Torino), mis kuulub autokompaniid FIAT omavale perekond Agnellile, plaanib selle aasta lõpul või järgmise algul minna börsile, kirjutab Financial Times.

  Juventus toob ära uurimused, mille järgi klubil on maailmas 17 miljonit üle 14-aastast fänni, samal ajal kui Madridi Realil olevat neid 15 mln ja Manchester Unitedil 13,4 mln. Iseküsimus on aga see, kui populaarsed saavad klubi aktsiad olema investoritele.
  Teiste börsil olevate jalgpalliklubide aktsiad on viimase kahe kuu jooksul langenud, sest olukorra halvenemine reklaamiturul on tekitanud kartusi, et klubisid sunnitakse ümber vaatama ülekandelepinguid televisiooniga. Itaalias näiteks otsustasid kaks kaabelTV võrku ühineda, sest mõlemad kandsid suuri kahjumeid eelkõige tänu hiigelsuurte jalgpalliülekannete hindadele.
  Juventuse peadirektor Antonio Giraudo ei karda lepingute pärast, väites et nende leping kaabelTVga kestab 2005 aastani.
  Juventus loodab, et klubi hakkab börsil maksma sama palju kui Manchester United, mille turukapitalisatsioon on 600 mln eurot (tipus olles maksid klubi aktsiad 2000.a. kaks korda rohkem), AS Roma ja Roma Lazio maksavad kumbki 170 mln eurot, sama suur on ka Dortmundi Borussia turukapitalisatsioon. Saksa klubi läks börsile oktoobris ja tema aktsiad on langenud umbes veerandi võrra.
  Juventusel on eelmise hooaja puhaskasumina ette näidata 5,8 mln eurot, sissetulekud kokku olid 173,4 mln eurot. Sel hooajal müüs klubi maailma ühe parima jalgpalluri Zineddin Zidane Madridi Realile 75 mln euro eest ning jättis suure osa sellest rahast alles, et näidata aasta lõpul klubi sissetulekuid võimalikult rohkem.
  <#Vedomosti=http://www.vedomosti.ru/stories/2001/11/15-28-01.html>
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Poliitmuda lendab mis kole, aga tegelikult pole katki midagi
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Marek Kiisa nipid iduinvesteeringute valimiseks
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Neinar Seli: mul on praegu täpselt samasugune tunne nagu 2008. aastal
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Suur galerii: InvesteerimisFestivali esimene päev
Eile algas kolm päeva kestev InvesteerimisFestival.
Eile algas kolm päeva kestev InvesteerimisFestival.
Comodule koondab ärid ühe katuse alla ja saab uue tegevjuhi Kristjan Maruste jätkab emafirma juhina
Eesti tehnoloogiaettevõte Comodule muudab ettevõtte struktuuri ja loob grupi, mis koondab enda alla kolm ettevõtet. Senine Comodule'i juht Kristjan Maruste asub juhtima emaettevõtet, Comodule'i ette astub teine asutaja Teet Praks.
Eesti tehnoloogiaettevõte Comodule muudab ettevõtte struktuuri ja loob grupi, mis koondab enda alla kolm ettevõtet. Senine Comodule'i juht Kristjan Maruste asub juhtima emaettevõtet, Comodule'i ette astub teine asutaja Teet Praks.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.