Vanakeste seas jätkuvalt popid Ford ja VW

ÄP 16. november 2001, 00:00

Pruugitud autosid tuuakse Eestisse hetkel umbes sama palju kui müüakse uusi, jätkuvalt on valdavad Saksa päritolu autod. Nende seas omakorda on minevaim kaup 10 aastat vana Ford, selgub ARK kokkuvõttest. Teisel ja kolmandal kohal kohal on pea samal ajal toodetud Volkswagenid, neljandal kohal 10 aasta vanused Audid, ainsate uuemate autodena sekkuvad esikümnesse 1999. aastal toodetud Volkswagenid.

Oktoobris registreeriti Eestis esmakordselt 2474 sõiduautot, millest 1203 oli kasutatud. Kõige enam registreeriti viimastest Fordi ja Volkswagenit: mõlemat 216 autot. Seejärel tuleb tükk tühja maad ning 168 ja 162 autoga on kolmandal ja neljandal kohal Opel ja Audi. Poole väiksema arvuga on viiendal kohal BMW, siis hakkavad tulema esimesed jaapanlased: Nissan, Mazda, Toyota ja Honda. Pruugitud Prantsuse autod pole kunagi Eestis popid olnud, mistõttu on Renault alles kümnendal kohal.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 12:05
    Otsi:

    Ava täpsem otsing