Virkko Lepassalu • 26. november 2001 kell 13:31

Sher: tegemist suure poliitilise mänguga

Abilinnapea Leivi Sher ei võta parteilist rahajagamist omaks, kuigi lähitunnil allakirjutatav revisjonikomisjoni akt kinnitab miljonite kroonide liikumist tema erakonnakaaslaste mittetulundusühingutele.

?Erakondlikku rahajagamist ei ole toimunud. Tegemist on suure poliitilise mänguga, mille eesmärgid jäävad ebaselgeks,? põhjendas Sher talle alluva turvalisus- ja integratsiooniameti puistamist.

Viimaseid päevi abilinnapeana töötav Leivi Sher rääkis, et toetusteks raha jagamise kord puudub teistelgi linna ametitel.

Seega leiaksid revideerijad samasuguse pildi nagu Sheri kureeritavas turvalisus ja integratsiooniametis, ka mujalt eest. Sher süüdistas korra puudumises linnakantseleid, kes pidanuks selle välja töötama. Ta kurtis, et turvalisus ja integratsiooniametil polnud ühtegi juristi, kellelt raha jagamise asjus nõu küsida.

Viimaseid päevi abilinnapea ametit pidav Sher on oma kuuluvuse ühendatud rahvaparteis peatanud paljuski põhjusel, et erakond ei ole teda rahaskandaalis toetanud. Kas ta jääb parteisse või astub välja, selgub tema sõnul 15. detsembril, kui erakonna volikogu koos istub.

Hetkel kuum