• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Euroopa Komisjon trahvib Saksa panku

  Euroopa Komisjonilt oodatakse sel nädalal trahvi määramist vähemalt neljale Saksa pangale, sealhulgas Dresdnerile ja Commerzbankile, väidetava kartellikoostöö eest rahavahetustasude kehtestamisel, kirjutab Financial Times.

  Trahvisumma suurus pole veel kindel, kuid esialgseil andmeil võib see ulatuda kokku 100 miljonile eurole.
  Komisjon on tuvastanud, et Dresdner, Commerzbank, Bayerische Hypo-und Vereinsbank ning Deutsche Verkehsbank - DG Banki haru ? leppisid omavahel kokku eurotsooni valuutada vahetustasud, et osaliselt korvata euro käibeletulekust johtuv valuutatulude vähenemine.
  Uurimine oli osa laiemast ?haarangust?, mis puudutas kokku 141 finantsasutust seitsmes Euroopa riigis. Juulis loobus Komisjon süüdistustest Soome, Iiri, Belgia, Portugali, Hollandi ning osade Saksa pankade vastu, kuna mitmed neist olid valmis rahavahetustasusid alandama, teiste puhul ei olnud aga piisavalt tõestusmaterjali. Hetkel jätkub uurimine veel osade Austria pankade suuhtes.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Nasdaq suutis ainukesene napis plussis sulguda
Kolmapäeval andsid tooni eile õhtul tulemused teatanud Alphabet ja Microsoft, vedades õige napilt ka plussi Nasdaqi indeksi, vahendab Reuters.
Kolmapäeval andsid tooni eile õhtul tulemused teatanud Alphabet ja Microsoft, vedades õige napilt ka plussi Nasdaqi indeksi, vahendab Reuters.
Hübriidõpe pani õppeasutused nutikaid lahendusi otsima
Koolid on viimase paari aastaga pidanud leidma nutikaid tehnilisi võimalusi, kuidas lisaks kaugtööle edukalt korraldada ka hübriidõpet.
Koolid on viimase paari aastaga pidanud leidma nutikaid tehnilisi võimalusi, kuidas lisaks kaugtööle edukalt korraldada ka hübriidõpet.
Kümnendik pensionirahast kulus laenude tagasimaksmisele
Septembris välja makstud teise pensionisamba raha abil maksti Eestis tegutsevatele pankadele laene tagasi ligikaudu 100 miljonit eurot, teatas Eesti Pank.
Septembris välja makstud teise pensionisamba raha abil maksti Eestis tegutsevatele pankadele laene tagasi ligikaudu 100 miljonit eurot, teatas Eesti Pank.