Heidit Kaio • 12. detsember 2001 kell 11:22

Palts on kindel, et umbusaldushääletus kukub läbi

Tallinna linnapea Tõnis Palts ütles täna, et on kindel umbusalduse hääletuse läbikukkumises.

Tõnis Palts: 'Legendaarne poliitik Tiit Vähi õpetas mulle, et peaminister peab oskama arvutada 101 piires. Poliitikud võivad üksteiselt nagu lapsedki küsida, et kas sa sajani lugeda oskad? Minu ülesanne on lihtsam, pean arvutama 64 piires.

Kui väidetakse, et 24+8 on suurem, kui 32, siis ma ei usu neid ja ei usu umbusaldushääletuse läbiminekusse.Kui väidetakse, et koalitsiooni ei kaasata vene rahvusest volikogu liikmeid, siis järelikult peab keegi rahvust vahetama.Kui väidetakse, et meie senised koalitsioonipartnerid muudavad poliitilisi veendumusi, siis ma võin öelda, et siiani pole muutnud.'

Hetkel kuum