7. märts 2002 kell 8:10

Minu Vara süüdistab Tallinna korteriühisuste kohta väärinfo levitamises

Kinnisvara haldusfirma Minu Vara juristid leiavad, et Tallinna linnavalitsus on levitanud kallutatud informatsiooni, teatades, nagu oleks korteriomanike ühisuse moodustamine pöördumatu protsess.

'Kurb on tõdeda, et sellise arusaama tulemusel on tekkinud olukord, kus inimesed hirmuga moodustavad korteriühistuid kartuses, et valitseja nimetamise näol on tegemist pöördumatu otsusega, mis võtab neilt võimaluse tulevikus korteriühistut moodustada,' öeldakse Minu Vara juriidilise osakonna teadaandes. 'Sellist kartust süvendas ka Tallinna linnavalitsuse poolt levitatud infoleht, milles toodud nn majandamisvormide võrdlusest nähtub, nagu korteriühistut oleks küll võimalik lõpetada, korteriomanike ühisust aga mitte.'

Minu Vara juristid leiavad, et tegemist on alusetu ning asjatundmatu võrdlusega, sest korteriomandiseadus ütleb üheselt, et korteriomanike ühisus on korteriomanike vahelised kaasomandi esemega seotud õigussuhted.

Hetkel kuum