Peeter Stamberg • 21. märts 2002 kell 9:58

SAS püüab madalamate hindadega äriklassi reisijaid tagasi võita

Skandinaavia lennukompanii SAS teatas kolmapäeval, et proovib tagasi võita äriklassi reisijaid, vähendades piletite hindu kuni 30 protsendi võrra. Samas saavad odavama hinnaga äriklassis reisijad lennukis sama teenindust kui turistiklassis lendajad, teatas uudisteagentuur Reuters.

Pöördudes madalamate hindade juurde saavad äriklassi reisijad vähem eriteenuseid pardal, aga neil on ikka võimalus vahetada juba kinnipandud pileteid ja reisida paindlikumate tingimustega kui lõbureisil olijad, ütles SAS.

Kõik reisijad saavad SAS lendudel samasuguse teenuse ja olema saab ainult üks lennuklass, kuna kardin, mis eraldab äri- ja turistiklassi, kaob.

?See programm on suunatud tugevdamaks kompaniid madala hinnaklassiga konkurentide vastu ja hoidmaks kasumlikust Skandinaavias,? ütles SASi juhatuse esimees Jörgen Lindegaard Reutersile.

SAS alustab uue strateegia elluviimist juunist kohalikel (Rootsi) ja Skandinaavia lendudel, mis moodustavad 55-60 protsenti grupi käibest. Järk-järgult, käesoleva aasta teise poole jooksul, laiendatakse strateegiat ka teistele Euroopa.

Hetkel kuum