14. mai 2002 kell 12:34

Radisson SAS, Avis ja SAS tutvustavad välispartneritele Niitväljal Eestit

Homme korraldavad hotell Radisson SAS, Avis Autorent ja lennufirma SAS välispartneritele Niitväljal seminari 'Eesti kui uus turismimaa'.

Korraldajate sõnul tuleb sel puhul Eestisse üle 50 välismaise koostööpartneri, kellele näidatakse Eestit tutvustavaid videofilme ja presentatsioone ja korraldatakse golfivõistlus. Üritus lõpeb Tallinna linna poolt korraldatud piduliku vastuvõtuga raekojas. Lisaks korraldajatele aitavad ürituse õnnestumisele kaasa Tallinna Sadam, Tallinna Lennujaam, Tallink, restoran Hole in One ja Tallinna Golfiklubi Niitvälja.

Seminarist võtavad osa esindajad üheksast riigist: Taanist, Rootsist, Soomest, Poolast, Inglismaalt, Lätist, Islandilt, Albaaniast ja Eestist.

Hetkel kuum