Ülo Toomsalu • 21. mai 2002 kell 6:23

EPL: Rahvaliit meelitab Raivo Varet

Rahvaliit peab läbirääkimisi Pakterminali juhatuse esimehe Raivo Varega kohalike valimiste nimekirjas Tallinna esinumbrina kandideerimise üle.

Samuti näeks Rahvaliit Varet erakonna Tallinna linnapeakandidaadina, kirjutab Eesti Päevaleht.

Eesti Päevalehe andmetel ei ole Vare Rahvaliidule veel nõusolekut andnud. ?Mitmed inimesed on minuga läbirääkimisi pidanud, nende seas ka Rahvaliidu inimesed,? ütles Vare eile. Kas läbirääkimiste sisuks on esinumbrina kandideerimine Rahvaliidu Tallinna nimekirjas, keeldus Vare kommenteerimast.

Rahvaliidu esimees Villu Reiljan keeldus samuti Varega peetavate läbirääkimiste seisu avalikustamast. ?Praegu ei tahaks veel kommenteerida. Küll kõik peagi selgub, küll me avalikustame oma esinumbrid, mingit saladust me sellest loomulikult ei tee,? ütles Reiljan.

Hetkel kuum