8. august 2002 kell 8:16

Virumaa Teataja: Haljala diivanitootja laiendab tegevust

Haljalas tegutsev pehme mööbli firma laiendab aasta-aastalt tootmist ja kavatseb lähemal ajal kolida suurematesse ruumidesse.

Soomlasele Rikard Relanderile kuuluv firma Bellus Furniture OÜ alustas tööd 1997. aasta oktoobris Rakveres, kaks aastat tagasi koliti Haljalasse. ?Siin on pinda 1800 ruutmeetri ringis,? ütles tegevjuht Urmas Aun. Tema sõnul aga jääb sealgi juba tootmisele kitsaks ja firma otsib uut avaramat pinda.

Bellus Furniture mööblit müüakse Soome ja Rootsi suuremates kauplusekettides, ka tehakse allhanketöid ühele Rootsi tehasele. ?Hetkel valmistame mööblit küll vaid välisturule, kuid ei välista ka võimalust laieneda Eesti turule,? rääkis Urmas Aun.

Pehme mööbli puitosad valmistab sama katuse all tegutsev firma Ojakala ja detailide kujul tuleb kohale ka kasutatav poroloon.

Kui Rakveres alustas tööd neli-viis inimest, siis nüüd on töötajaid juba 44. Hiljuti otsis firma juurde uusi inimesi.

Hetkel kuum