Ülo Toomsalu • 16. august 2002 kell 6:35

Pärnu PM: FKSM ehitab Papiniidus hüpermarketit

Ehitusfirma FKSM lammutab Pärnus Papiniidu ja Riia maantee ristmiku lähedal laohoonet, mille asemele valmib järgmisel aastal uus kaubanduskeskus.

ASi FKSM kinnisvara juhataja Andres Liinsoo ütles, et hüpermarketi-tüüpi kaubanduskeskuse projekt on valmimisjärgus. Selle järgi tuleb sinna 8000 - 10 000 ruutmeetrit kaubanduspinda, mida on näiteks kuus-seitse korda rohkem kui lähedal asuvas Citymarketis, kirjutab Pärnu Postimees.

Liinsoo sõnade järgi käivad praegu läbirääkimised tulevase hüpermarketi ankurrentnikuga, kes on üks Eestis tegutsev firma, mille nime ta nimetada ei soovinud.

Kinnisvaraarendaja jutu järgi on uue kaubanduskeskuse vastu huvi tundnud ka kümmekond väiksemat võimalikku rentnikku. ?Me ei ole projektile aktiivselt reklaami teinud, kõik on meid ise üles otsinud,? märkis Liinsoo.

AS FKSM loodab vana laohoone lammutustööd Papiniidu ristmiku lähedal lõpetada kahe kuu jooksul ja siis kohe kaubanduskeskust ehitama hakata. ?Kui kõik hästi läheb, algab ehitamine oktoobris,? lausus Liinsoo.

Pärnu linnavalitsuse planeerimisosakonna arhitekt Toomas Unt ütles, et on rõõm näha, et pärast kevadel kehtestatud detailplaneeringut on Papiniidu tänava ääres alanud ehitustegevus.

Hetkel kuum