Raimo Ülavere • 2. september 2002 kell 13:34

Fortum ostis Laagri asula soojavarustuse

Täna allkirjastatud lepinguga ostis Fortum Termest AS Laagri asula katlamaja ja soojatrassid.

Fortum Termest ostis ASi Kovek soojamajanduse struktuuriüksuse, kes omas Laagri asula katlamaja ja soojatrasse. Tehingu maht oli 5,05 miljonit krooni, millele lisandub ostja-poolne investeerimiskohustus summas 16,3 miljonit krooni.

AS Kovek on Laagri asulat soojusenergia (kuni lepingu allakirjutamiseni), vee- ja kanalisatsiooniteenusega varustav ettevõte, mis kuulub 100% Saue vallale.

Fortum Termest AS on Soome energiakontserni Fortum Oyj kuuluv ettevõte, mis tegeleb soojatootmise ja -müügiga Tallinnas, Rakveres, Väike-Maarjas, Jüris, Põltsamaal, Tartus, Kundas, Jõhvis, Sauel ning alates 1. augustist ka Haabneemes.

Hetkel kuum