• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Pank tabas surevat tütart aidata palunud petturi

  Viimastel päevadel internetis levitatud ringkiri 8aastase müasteeniahaige Triinu abistamise palvega on pettus.

  Pärast Eesti Päevalehe uurimist jõudis Hansapank eile õhtul 70 000 krooni palunud petturi jälile.
  ?Ehk leiate natuke aega võõra inimese muret jagada ning võib-olla olete just teie see inimene, kes suudab tuua killukese valgust minu 8aastase tütre Triinu ellu,? kirjutas end Tarmo Kruusiks nimetav inimene ringkirjas. Ta teatas, et tütrele soovitas ravi välismaal Taani neuroloog Johannes Jacobsen.
  Eesti Päevalehe uurimise tulemusel ilmnes, et ei haigekassa ega arstid teadnud lapsest midagi, samuti ei langenud abipaluja nimi kokku pangaarve omaniku nimega.
  Hansapanga meediasuhete juht Kristiina Tamberg ütles eile õhtul, et turvajuurdluse osakond võttis ühendust konto omanikuga. ?Ta tunnistas, et kuulutuses esitatud info ei vasta tegelikkusele, ning nõustus kontole saadetud raha inimestele tagastama,? lausus ta.
  Kuna klientide andmed on pangasaladus, ei saanud Tamberg mehest rohkem rääkida ega öelda, kui palju inimesi oli jõudnud abipalvele reageerida. ?Inimesi tahaks hoiatada, et nad ettevaatamatult ülekandeid ei teeks,? lisas ta.
  Küsimusele, kas pank kavatseb asja politseile üle anda, vastas Tamberg, et edasine käitumine selgub täna pärast turvajuurdluse lõppjäreldust.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Tallinna börs meelitab mind kohviaroomiga
Investorid kolmeeuroseid kohve iga päev pigem ei tarbi, aga see ei tähenda, et sama raha eest kohvimaailma panustada ei võiks. Tänasest on võimalik märkida Eesti kohvifirma OA Coffee aktsiaid ja ei tea, kas sihilikult või mitte, aga ühe aktsia hinnaks on 3,3 eurot, mis on umbes sama, kui osta üks tass kohvi mis tahes kohvikus. Seega tekib mul küsimus, kumb on kasulikum rahapaigutus.
Investorid kolmeeuroseid kohve iga päev pigem ei tarbi, aga see ei tähenda, et sama raha eest kohvimaailma panustada ei võiks. Tänasest on võimalik märkida Eesti kohvifirma OA Coffee aktsiaid ja ei tea, kas sihilikult või mitte, aga ühe aktsia hinnaks on 3,3 eurot, mis on umbes sama, kui osta üks tass kohvi mis tahes kohvikus. Seega tekib mul küsimus, kumb on kasulikum rahapaigutus.
Raadiohommikus: uue riskifondi miljonid, meelerahu ja politseinikud allilmas
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Raadiohommikus: kust tuleb töökius ning kuidas peab maitsema veganpihv?
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.