• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Põhjarannik: Kohtla-Järvel maksab valija hääl kuni poolsada krooni

  Kohtla-Järvel on Keskerakonna kandidaadi poolt hääletama kutsunud mees lubanud valijaile maksta 25-50 krooni.

  Eile kella ühe paiku päeval kogunes Kohtla-Järve kultuurihoone ette kümmekond inimest, kes kinnitasid, et neile lubas keegi Deniss raha maksta, kui nad hääletavad kandidaadi number 128 poolt. Selle numbri all kandideerib Keskerakonna nimekirjas Svetlana Ivantsova, kirjutab Põhjarannik.
  ?Läksime Denissi juurde samaka järele, tema ütles, et samakat tal pole, kuid tegi ettepaneku minna hääletama, ja lubas maksta selle eest 50 krooni,? rääkis Vladimir T?urakov, üks eile kultuurihoone ees lubatud raha oodanuist.
  Kultuurihoone ees liikusid eile ka kaks naispensionäri, kes samuti tulid hääletama number 128 poolt. Üks neist, Zinaida Lupatova, kinnitas, et temalegi lubati selle eest maksta poolsada krooni.
  Mati Mustasaar käis eelhääletusel juba teisipäeval. ?Mulle tuldi koju ja öeldi, et pane riided selga, lähme hääletama, ning lubati selle eest 50 krooni,? kinnitas mees eile. Mustasaar ütles, et talle pisteti pihku sedel, kus oli kandidaadi pilt ja number 128. Tema poolt mees hääletaski.
  ?Deniss viis meid oma bussiga kohale, buss oli rahvast täis,? rääkis Mustasaar. ?Pärast hääletamist ütles Deniss, et raha pole ja maksab hiljem.?
  Põhjarannik jälgis eile, kuidas rühm hääletama tulnud inimesi pärast kultuurihoonest väljumist hääletamise eest saadud 100 krooni kiirelt paarisaja meetri kaugusel asuvas loomakliinikus neljaks vahetasid.
  Raha saanud kinnitasid ajakirjanikule, et neile maksti 25 krooni ühe hääle eest. Kes täpselt neile raha andis, ei õnnestunud tuvastada.
  Kohtla-Järve kultuurihoones asuva valimisjaoskonna töötajad kinnitasid eile, et eriti palju toodi rahvast mikrobussiga valima teisipäeval. Inimesed käisid jaoskonna töötajate käest küsimas, kes neile hääletamise eest 25 krooni maksab.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ain Kivisaar: eksklusiivse kinnisvara kese kolib lähiaastatel Tallinna Manhattanile
Tallinna kinnisvaraturul käib sügisele omaselt vilgas tegevus kõigis segmentides. Huvi püsib jätkuvalt kõrge ka eksklusiivsete elamispindade vastu ning võib prognoosida, et lähiaastate luksuskinnisvara keskmeks saavad lisaks jätkuvalt populaarsele mereäärele ka südalinna kõrghooned, kirjutab Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar.
Tallinna kinnisvaraturul käib sügisele omaselt vilgas tegevus kõigis segmentides. Huvi püsib jätkuvalt kõrge ka eksklusiivsete elamispindade vastu ning võib prognoosida, et lähiaastate luksuskinnisvara keskmeks saavad lisaks jätkuvalt populaarsele mereäärele ka südalinna kõrghooned, kirjutab Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar.
USA majanduskasv aeglustus ootamatult
Kaubandusministeerium avaldas kolmapäeval kolmanda kvartali esialgsed majanduskasvu tulemused, mida pärssisid Covidi nakatumiste tõus ja jätkuvad tarneahela probleemid, vahendab Reuters.
Kaubandusministeerium avaldas kolmapäeval kolmanda kvartali esialgsed majanduskasvu tulemused, mida pärssisid Covidi nakatumiste tõus ja jätkuvad tarneahela probleemid, vahendab Reuters.
Esimesel koroonaaastal kasvasid tervishoiukulud Eestis 167 miljoni euro võrra
Möödunud aasta algul puhkenud pandeemia mõju tervishoiule iseloomustavad ühelt poolt suurenenud erakorralised kulud, teisalt seiskunud plaaniline ravi. Seega jäid raviteenuste kulud erakorralise olukorra perioodil võrreldes eelneva aastaga väiksemaks.
Möödunud aasta algul puhkenud pandeemia mõju tervishoiule iseloomustavad ühelt poolt suurenenud erakorralised kulud, teisalt seiskunud plaaniline ravi. Seega jäid raviteenuste kulud erakorralise olukorra perioodil võrreldes eelneva aastaga väiksemaks.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.