• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Toomas palub inimestelt nõu ja abi

  Kuna Toomas on kuulnud nii otse kui ka kaudselt, et ta portfelli käekäiku ikka arutatakse, otsustas ta avada e-posti aadressi, kuhu igaüks võib talle mistahes ajal kirja saata.
  Loomulikult võib kiruda ja näppu vibutada Toomase tegemiste või mittetegemiste osas, kuid eelkõige soovib ta nõu, kuidas praegusest situatsioonist edasi minna, kuhu investeerida. Aadress on lihtne: [email protected]
  Huvitavamaid kirju loodab Toomas oma nädalakommentaarides tsiteerida ning parimaid nõuandeid ellu viia. Ehk kui Toomasele pakutakse välja hea investeerimisobjekt või antakse hüva nõu, soovib ta seda teistegagi jagada. Ideaaljuhul ka sinna investeerida.
  Möödunud nädala suure välisturgude ralli taustal, mis kestis eelmise nädala neljapäevast teisipäevani, tekkis Toomasel juba tunne, et ta on rongist maha jäänud. Näiteks tõusis ta kõige murettekitavam investeering Bally 6 dollari alt 7 peale. Kolmapäeval kolisesid aga välisturud taas raamidesse ning ka Bally platseerus taas kuuel dollaril. Jällegi märk, et tundetul aktsiaturul ei tohi endal tundeid olla ning investeerimisega ei tohi kiirustada. Kui arvate teisiti, siis e-post on teie päralt.
  Lõppenud nädalal avaldas esimese Toomase portfelli kuuluva firmana oma III kvartali majandustulemused Norma.
  Võib öelda, et ettevõtte esines tavapärases headuses. Mõnevõrra võiks nuriseda küll käibekasvu kallal, mis tõusis aastataguse perioodiga võrreldes 16 võrra, kuid korralik kasumlikkus annab aluse oletada, et ka järgmisel aastal maksab ettevõte vähemalt 5 krooni dividende aktsia kohta. Kuna väärtpaberi hind on kvartalitulemuste vahel kasvanud 9,8, usub Toomas, et Norma aktsiate juurdesoetamisega tal esialgu kiiret ei ole.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Tallinna börs lükkas Balti indeksi hooga ülesmäge
1,56% tõusnud Nasdaq Tallinn lükkas ka Balti koondindeksi Baltic Benchmark üle protsendi kõrgemale.
1,56% tõusnud Nasdaq Tallinn lükkas ka Balti koondindeksi Baltic Benchmark üle protsendi kõrgemale.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.