• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Tervisekeskus meelitab eestlasi sooduspaketiga

  Et meelitada Eesti inimesi tervise eest hoolt kandma ja lõõgastuma, pakuvad sanatooriumid soodsaid nädalalõpu- või perepakette.

  ?Miks mitte mõnuleda kümme päeva Eestis mitmeid kordi odavamalt kui poole lühemal lõunamaareisil,? ütles kevadel kolleegiga Haapsalus puhanud Agne Eesti Päevalehele.
  Olime tükk aega ainsad eestlased, teised kõik Soome pensionärid, viimastel päevadel lisandus noor Eesti pere, lisas ta.
  ?Iga inimene peaks vähemalt korra aastas sanatooriumis aja maha võtma, et ta jaksaks tööl käia, olla rõõmus ja õnnelik,? ütles AS Heali juhataja Maret Sukles. Firma haldab Fra Mare tervisekeskust, mis pakub 980kroonist kahepäevast nädalalõpupaketti ning 1470kroonist kolmepäevast lõõgastuspaketti. Mõlemad sisaldavad majutust, sööki ning kahte vabalt valitud raviprotseduuri päevas.
  Värska sanatoorium pakub noorematele inimestele viiepäevast tervisepaketti hinnaga 2500 krooni. Pakett sisaldab majutust, sööki ning ravi koos arsti konsultatsiooniga. ?Eelisena pakume kohaliku mineraalvee vanne ning kohaliku järve magevee ravimudavanne,? ütles sanatooriumi müügiesindaja Tiiu Lassik.
  Tervisekeskus Spa Viimsi Tervis pakub ühepäevast kolme protseduuriga ravipaketti 240 krooni ning kahe protseduuriga paketti 180 krooni eest.
  ?Üle 90 protsendi klientidest on soomlased. Eestlaste osa on suurem üksikute protseduuride osas,? ütles firma müügidirektor Eliis Naro.
  Eesti inimene põhimõtteliselt ei eita sanatooriume, kuid läheb aega, enne kui ta hakkab harjuma kuurort- või taastusraviga,? ütles Toila sanatooriumi müügiosakonna juhataja ning Eesti kuurortide ja taastusravi liidu (EKTL) liige Villu Pung. ?Seetõttu pakuvad sanatooriumid eestlastele, kui soomlastega võrreldes vähem tasuvatele klientidele puhkepäeva- ning stressimaandamise pakette. Nädalalõppudel on eestlaste osa suurem, tööinimestel ei ole nädala see aega,? lisas ta. Värska sanatooriumi klientuurist on suurem osa eestlased.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
USA aktsiaturg: Nasdaq pani langusnädalale punase punkti
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Raadiohitid: ühe Eesti panga juhtimisviga ja uus Tuul Tallinna börsil
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Ossinovski vastane ei jäänud kohtu otsusega rahule
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.