Raimo Ülavere • 21. oktoober 2002 kell 10:46

Koger & Partnerid uus juhatuse esimees on Priit Sauk

Ehitusfirmade AS Koger Partnerid uus juhatuse esimees on tänasest Priit Sauk, teatas ettevõte.

Sauk töötas seni Tartus asuva ASi Estiko juhatuse liikmena. AS Koger Partnerid senine juhatuse esimees ja ettevõtte omanik, Andres Koger jätkab nõukogu esimehena.

'Uus amet on ühtlasi karjäär, kui ka tagasipöördumine oma erialase töö ehk siis ehituse juurde, ' lausus AS Koger Partnerid juhatuse esimees Priit Sauk.

Priit Sauk (34) lõpetas 1986. aastal Tartu 10. Keskkooli (praegune Mart Reiniku Gümnaasium). Kõrghariduse omandas ta 1993. aastal, mil lõpetas Tallinna Tehnikaülikooli ehitusteaduskonna tsiviil - ja tööstusehituse eriala ehitusinsenerina.

Aastatel 1993-1996 töötas Priit Sauk erinevatel ametikohtadel ASis TARTU MAJA. 1996-1999 oli ta AS TARTU MAJA BETOONTOOTED juhatuse esimees. Aastatel 1999-2002, oli Priit Sauk AS Estiko juhatuse liige.

Ehitusettevõte <#AS Koger Partnerid= http://www.koger.ee/> asutati 1999. aastal ning kuulub sajaprotsendiliselt Andres Kogerile. Ettevõte tegeleb ehituse peatöövõtu, projekteerimise japrojektijuhtimise ning kinnisvaraarendusega üle kogu Eesti. Ettevõttes töötab 33 inimest ning möödunud aasta käive oli 300 miljonit krooni ja kasum 5 miljonit krooni.

Hetkel kuum