21. oktoober 2002 kell 7:27

USA aktsiaturud: Dow kerkis seitsme päevaga pea 1000 punkti võrra

Kuigi kauplemispäev USA aktsiaturgudel oli reedel väga erisuunaline, lõppes päev ja seega kogu nädal positiivselt.

Dow Jonesi tööstuskeskmine <GR#US.^DJI> kerkis 0,52 protsenti 8322,40 punktini. Viimase seitsme kauplemispäeva jooksul on maailma enimjälgitav aktsiaindeks 1000 punkti. Nii kiiret tõusu pole Wall Streetil nähtud juba 70 aastat.

Analoogiliselt eelmisega, annavad ka sel nädalal aktsiaturgudel tooni ettevõtete kvartalitulemused. Sel kuul raporteerivad oma tulemustest üle poole S P 500 indeksi <GR#US.^SPC> koosseisu kuuluvatest ettevõtetest, neis 150 sel nädalal.

Tuntumatest ja turgude suuni määravatest avaldavad täna konglomeraat M3 <GR#US.MMM> ja Texas Instrument <GR#US.TXN>.

Hetkel kuum