Silva Männik • 28. oktoober 2002 kell 9:38

Ühispanga kampaania tõi panga ajaloo suurima deebetkaartide arvu kasvu

Ühispangast telliti septembri kuu jooksul 10 812 uut deebetkaarti, mis on suurim number panga ajaloos. Panga teatel pole võimatu ka aastarekordi saavutamine. Ühispanga klientide koguarv on kasvanud augusti ja septembri jooksul 5609 uue kliendi võrra.

?Nõudlust Ühispanga deebetkaartide ja teiste pangatoodete vastu on oluliselt tõstnud meie 10. sünnipäeva kampaania, mis on olnud edukas juba kampaania esimesel poolel? märkis Ühispanga e-tehnoloogia ja operatsioonide divisjoni direktor Jaan Tamm. ?Kampaania kestab kuni 15. detsembrini ning kui prognoositav kasvutrend jätkub, oleme püstitamas ka aastarekordit.?

Selle aasta 15. detsembril täitub Eesti Ühispangal 10. tegevusaasta. Kuni sünnipäevani loosib Eesti Ühispank igal nädalal välja 10 x 1000 krooni kõigi nende vahel, kes sõlmivad internetipanga U-Net või pangakaardi lepingu. Võidusumma kantakse otse võitja kontole Ühispangas.

Ühispank on kokku klientidele väljastanud 205 854 deebetkaarti. Eestis tervikuna on kasutusel 934 151 Eesti viie kommertspanga deebetkaarti.

Hetkel kuum