• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ühispanga kampaania tõi panga ajaloo suurima deebetkaartide arvu kasvu

  Ühispangast telliti septembri kuu jooksul 10 812 uut deebetkaarti, mis on suurim number panga ajaloos. Panga teatel pole võimatu ka aastarekordi saavutamine. Ühispanga klientide koguarv on kasvanud augusti ja septembri jooksul 5609 uue kliendi võrra.

  ?Nõudlust Ühispanga deebetkaartide ja teiste pangatoodete vastu on oluliselt tõstnud meie 10. sünnipäeva kampaania, mis on olnud edukas juba kampaania esimesel poolel? märkis Ühispanga e-tehnoloogia ja operatsioonide divisjoni direktor Jaan Tamm. ?Kampaania kestab kuni 15. detsembrini ning kui prognoositav kasvutrend jätkub, oleme püstitamas ka aastarekordit.?
  Selle aasta 15. detsembril täitub Eesti Ühispangal 10. tegevusaasta. Kuni sünnipäevani loosib Eesti Ühispank igal nädalal välja 10 x 1000 krooni kõigi nende vahel, kes sõlmivad internetipanga U-Net või pangakaardi lepingu. Võidusumma kantakse otse võitja kontole Ühispangas.
  Ühispank on kokku klientidele väljastanud 205 854 deebetkaarti. Eestis tervikuna on kasutusel 934 151 Eesti viie kommertspanga deebetkaarti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
LHV: Coopi aktsia on ülehinnatud – aeg müüa
LHV on avaldanud uusima analüüsi Coop Panga aktsia kohta. LHV analüütikud toovad välja, et kuigi Coopi kasv vastab nende ootustele, on kolmanda kvartali kasvu ning kasumlikkuse näitajad pigem neutraalsed.
LHV on avaldanud uusima analüüsi Coop Panga aktsia kohta. LHV analüütikud toovad välja, et kuigi Coopi kasv vastab nende ootustele, on kolmanda kvartali kasvu ning kasumlikkuse näitajad pigem neutraalsed.
Euroopa liidrid soovivad Poola küsimuse jätta komisjonile lahendada
Kuigi pea kõik Euroopa Liidu tippkohtumisele kogunenud liikmesriikide valitsusjuhid avaldasid muret Poolas õigussüsteemi sõltumatuse pärast, siis ei soovi enamik ELi liidritest leida lahendust tippkohtumise laua taga, vaid leiavad, et tüli peaks lahendama Ursula von der Leyeni juhitav Euroopa Komisjon.
Kuigi pea kõik Euroopa Liidu tippkohtumisele kogunenud liikmesriikide valitsusjuhid avaldasid muret Poolas õigussüsteemi sõltumatuse pärast, siis ei soovi enamik ELi liidritest leida lahendust tippkohtumise laua taga, vaid leiavad, et tüli peaks lahendama Ursula von der Leyeni juhitav Euroopa Komisjon.
Ida-Viru maakonnas hakkab teehooldustöid tegema Ossipenko võlgades ettevõte
1. oktoobril vahetus Ida-Viru maakonnas transpordiameti hallatavatel riigiteedel hooldelepingupartner, järgnevaks viieks aastaks asus korrashoiutöid tegema Nikolai Ossipenko ettevõte OÜ N&V.
1. oktoobril vahetus Ida-Viru maakonnas transpordiameti hallatavatel riigiteedel hooldelepingupartner, järgnevaks viieks aastaks asus korrashoiutöid tegema Nikolai Ossipenko ettevõte OÜ N&V.