• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Edelaraudtee lubab Balti jaama täielikult renoveerida

  Edelaraudtee lubab järgmisel aastal Balti jaama täielikult renoveerida ning teha sellest euroopaliku ja kaasaja nõuetele vastava mugava rongijaama.

  Edelaraudtee Halduse ASi juhataja Neddy Kramer ütles Eesti Päevalehele, et praegu käib dokumentatsiooni ettevalmistamine ja järgmisel aastal loodab ettevõte ehitusega alustada.
  Nii Tallinna kui ka Tartu rongijaama on kavas rajada valvega parklad, kuhu reisijad saavad tasuta oma autod jätta.
  Tallinna-Tartu liinile plaanib ettevõte peatselt käima panna ka kiirrongi. Selleks on Edelaraudtee konsortsiumisse kuuluv firma Ühinenud Depood juba valmis ehitanud uued ja mugavad pehmete istmetega vagunid, kus reisijad saavad soovi korral istme alla lasta ja magada.
  ?Inimene, kes tahab sõita ühest linnas teise ja tuleb näiteks õhtul või järgmisel päeval tagasi, saab oma auto parklasse jätta,? lausus Kramer. ?Sõidab mugavalt Tartusse, ajab seal oma asjad korda ning tuleb siis tagasi.?
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Leedu keelas Linnamäel sealse Forum Cinemase ostu
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Riigikontroll: Rail Baltic on ajast maas, kulud suurenevad
Nii Rail Balticu raudtee projekteerimistööd kui ka trassiks vajalike maade omandamine on algsest tähtajast aastaid maha jäänud. Võrreldes maade omandamise algse graafikuga on mahajäämus kasvanud viie aastani, märkis riigikontroll vahekokkuvõttes.
Nii Rail Balticu raudtee projekteerimistööd kui ka trassiks vajalike maade omandamine on algsest tähtajast aastaid maha jäänud. Võrreldes maade omandamise algse graafikuga on mahajäämus kasvanud viie aastani, märkis riigikontroll vahekokkuvõttes.