• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  167 riigi valuutad ühes tabelis

  Soovite enne oma reisi teada Eesti krooni ja sihtkohamaa valuuta kurssi, kuid ei leia seda siinsete pankade kursitabelitest? Siis avage internetis lehekülg www.oanda.com ja valige vasakust ülanurgast Full Currency Converter.
  Sealt leiate enam kui 160 maailma riigi valuutade omavahelised kursid, sealhulgas Eesti krooni oma. Sisestage vaid summa, mis teid huvitab ja näete, palju peate selle eest näiteks Eesti kroone välja käima. Samas tehakse ka vastupidine tehe, st summa on Eesti kroonides ja selgub, mitu sihtkohamaa rahaühikut peate selle eest maksma.
  Valida saab mitme erineva pangakursi, aga ka keskmise sularaha kursi ja tavaliselt krediitkaarditehningutelt võetavate maksude vahel.
  Nimetatud finantsinfolehelt võib leida ka majandusajakirja The Economist välja mõeldud nn Big Maci hinnaindeksi. Seal võrreldakse ühe hamburgeri hinda üle maailma asuvates McDonald?si kiirsöögikohtades, mille järgi saab reisile asuja hinnata selle riigi hinnataset. Keskmine eurotsooni Big Maci hind on 2,57 eurot, kuid Eesti hamburgeri hindu Big Maci tabelist paraku veel ei leia.
  Oanda.com pakub ka võimalust seadistada oma arvuti internetibrauser nii, et kui veebis surfates jääb teile ette mingi toote hind näiteks dollarites, siis saate brauserisse lisatavale Oanda.comi nupule klikkides teada selle summa Eesti kroonides.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Nafta hind on täna tõusu jätkamas
Nafta hinnatõus on täna jätkumas, eelmisel nädalal tõusis tooraine hind juba kaheksandat nädalat järjest, sest globaalne energiaturu kriis suurendab enne talve nõudlust, vahendab Bloomberg.
Nafta hinnatõus on täna jätkumas, eelmisel nädalal tõusis tooraine hind juba kaheksandat nädalat järjest, sest globaalne energiaturu kriis suurendab enne talve nõudlust, vahendab Bloomberg.
Uute autode müük kukkus Euroopas veerandi
Põhiliselt kiipide puudusest tekkinud tarneraskuste tõttu müüdi septembris Euroopa Liidu riikides vaid 718 598 uut sõiduautot, mida on 23,1% vähem võrreldes möödunud aastaga.
Põhiliselt kiipide puudusest tekkinud tarneraskuste tõttu müüdi septembris Euroopa Liidu riikides vaid 718 598 uut sõiduautot, mida on 23,1% vähem võrreldes möödunud aastaga.
Piirangud lennutasid Rakvere firmas keskmise palga üle 4000 euro
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.