ÄP fototoimetus • 20. november 2002 kell 22:00

Püsiühendus laiatarbekaubaks

Atlas Kodu ADSL

Kui mõned aastad tagasi ilmusid arvuti- ja tehnikakaupade poodidesse sissehelistamisteenuse nn karbitooted ? ostad CD, paned arvutisse ja hetke pärast on internet arvutis seadistatud ?, siis nüüd on selveritesse ning supermarketitesse ilmumas ka karbis püsiühendus.

Eesti Telefoni ADSL-püsiühenduste müük jaekaubanduses algas novembri alguses, kui turule tuli Atlas ADSLi stardikomplekt, millega saab soetada endale koju interneti püsiühenduse.

Stardikomplekti kasutuselevõtt loob kliendile võimaluse säästa 500kroonine liitumis- ja igakuine 95kroonine modemi renditasu. Samuti kiirendab stardikomplekt märgatavalt Atlas ADSLi tellimist ja paigaldamist.

Enne stardikomplekti ostu maksab siiski veenduda, et koju on püsiühenduse panemine võimalik. Selleks on kolm võimalust: sisestades andmed Atlase koduleheküljel, saates SMSi koos telefoninumbriga numbrile 165 (esialgu avatud number vaid EMT võrgus) või helistades kliendiinfo telefonile 165. Vastuse Atlas ADSLi paigaldamise võimaluse kohta saab tellija koheselt.

USAs on näiteks iseseisvalt paigaldatavate ADSL-pakettide osa müügis 75?85 olenevalt teenusepakkujast.

Atlas ADSLi stardikomplekt sisaldab Nokia modemit, juhtmeid arvuti ja modemi ühendamiseks, CDd vajaliku tarkvaraga ning lihtsat kasutusjuhendit. Komplekti hind on 1490 krooni. Atlas ADSLi stardikomplektiga saab kasutada Atlas Kodu ADSLi ja Atlas Kodutöö ADSLi teenuseid.

Autor: ÄP

Hetkel kuum