• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Püsiühendus laiatarbekaubaks

  Kui mõned aastad tagasi ilmusid arvuti- ja tehnikakaupade poodidesse sissehelistamisteenuse nn karbitooted ? ostad CD, paned arvutisse ja hetke pärast on internet arvutis seadistatud ?, siis nüüd on selveritesse ning supermarketitesse ilmumas ka karbis püsiühendus.
  Eesti Telefoni ADSL-püsiühenduste müük jaekaubanduses algas novembri alguses, kui turule tuli Atlas ADSLi stardikomplekt, millega saab soetada endale koju interneti püsiühenduse.
  Stardikomplekti kasutuselevõtt loob kliendile võimaluse säästa 500kroonine liitumis- ja igakuine 95kroonine modemi renditasu. Samuti kiirendab stardikomplekt märgatavalt Atlas ADSLi tellimist ja paigaldamist.
  Enne stardikomplekti ostu maksab siiski veenduda, et koju on püsiühenduse panemine võimalik. Selleks on kolm võimalust: sisestades andmed Atlase koduleheküljel, saates SMSi koos telefoninumbriga numbrile 165 (esialgu avatud number vaid EMT võrgus) või helistades kliendiinfo telefonile 165. Vastuse Atlas ADSLi paigaldamise võimaluse kohta saab tellija koheselt.
  USAs on näiteks iseseisvalt paigaldatavate ADSL-pakettide osa müügis 75?85 olenevalt teenusepakkujast.
  Atlas ADSLi stardikomplekt sisaldab Nokia modemit, juhtmeid arvuti ja modemi ühendamiseks, CDd vajaliku tarkvaraga ning lihtsat kasutusjuhendit. Komplekti hind on 1490 krooni. Atlas ADSLi stardikomplektiga saab kasutada Atlas Kodu ADSLi ja Atlas Kodutöö ADSLi teenuseid.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
PayPal lükkas Pinteresti ostujutud ümber
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
Soome president kohtub reedel Putiniga
Pärast Soome presidendi Sauli Niinistö tänast kohtumist NATO peasekretäri Jens Stoltenbergiga andis presidendi kantselei teada, et reedel kohtub Niinistö Moskvas Venemaa presidendi Vladimir Putiniga.
Pärast Soome presidendi Sauli Niinistö tänast kohtumist NATO peasekretäri Jens Stoltenbergiga andis presidendi kantselei teada, et reedel kohtub Niinistö Moskvas Venemaa presidendi Vladimir Putiniga.
Masina- ja metallitööstuse TOPi võitja: kogu sektor kukkus suurelt
Masina- ja metallitööstuse TOPi võitja, laevade remondi ja ümberehitusega tegeleva SRC Groupi juht Hannes Lilp ütles, et kuigi kogu sektor kukkus eelmisel aastal pandeemia tõttu suurelt, suutis ettevõte tänu pikaajalisele strateegiale häid tulemusi teha.
Masina- ja metallitööstuse TOPi võitja, laevade remondi ja ümberehitusega tegeleva SRC Groupi juht Hannes Lilp ütles, et kuigi kogu sektor kukkus eelmisel aastal pandeemia tõttu suurelt, suutis ettevõte tänu pikaajalisele strateegiale häid tulemusi teha.