• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinn kuulutab välja eelarvefoorumi

  Linnavalitsus kutsub linlasi kaasa rääkima 2003. aasta linnaeelarve teemadel.

  Linnavalitsus algatab foorumi, millel kõik linnakodanikud saavad alates tänasest kuni esmaspäevani esitada küsimusi eelarve eelnõu kohta, vahendab Raepress.
  Tallinlased saavad esitada kuni 25. novembrini oma küsimusi kõigi neid
  huvitavate valdkondade eelarveridade kohta e-maili aadressil [email protected] ja kirjalikult linnavalitsuse teenindussaalis, Vabaduse väljak 7.
  'Linnale on oluline tugevdada kontakti oma elanikega ning selgitada nende ootusi uuele linnaeelarvele,' ütles linnakantselei avalike suhete direktor Karin Varkel. 'Kutsume kõiki linlasi aktiivselt foorumil osalema. Linnajuhid püüavad vastata kõigile eelarveteemalistele küsimustele.'
  Linnaeelarve eelnõuga saab tutvuda Tallinna linna <#koduleheküljel=http://www.tallinn.ee>.
  Hiljemalt neljapäeval, 28. novembril pannakse kõik vastused üles Tallinna koduleheküljele eelarvefoorumi pealkirja alla. Iga küsija saab oma küsimusele ka isikliku vastuse kas e-maili või posti teel. 28. novembri õhtul läheb eelnõu esimesele lugemisele Tallinna linnavolikogus.
  Tallinn korraldas avaliku foorumi linnaeelarve üle esmakordselt 15. jaanuaril 2002. Tookord laekus linnakodanikelt 2 päeva jooksul ligi poolsada küsimust, mis kõik said vastuse.
  'Eelmise aasta foorum näitas, et huvi linnaeelarve vastu oli suur ning inimesed said tagasisidet konkreetselt neid puudutavates küsimustes,' lisas Varkel. Peamiselt tunti huvi linna argitegemiste vastu, näiteks nagu sundüürnike probleem, tänavate korrashoid ja transpordiküsimused. Selgust taheti saada ka kavandatud kulutuste otstarbekuse osas.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Kriis ajas töötu Siiri Sisaski seenele: müüsin kontserditel salateid ja moose
Vabakutseline muusik ja laulja Siiri Sisask rääkis Äripäeva raadiosaates "Edukad naised", kuidas hakkas koroona-ajal talveks raha koguma hoidiseid müües.
Vabakutseline muusik ja laulja Siiri Sisask rääkis Äripäeva raadiosaates "Edukad naised", kuidas hakkas koroona-ajal talveks raha koguma hoidiseid müües.
Miks minilao kasutamine on kasvav trend ja millal sina võid miniladu vajada?
Mis on pildil oleval cafe racer mootorrattal pistmist minilaoga? Nii mõndagi. Mõlema juured ulatuvad 60ndate algusesse – ühel Inglismaale, teisel USA-sse. Seotus seisneb aga ka selles, et minilaod on muuhulgas sobilikud motohuvilistele rataste ja muude hobitarvikute hoiustamiseks. Milleks veel miniladusid kasutatakse ja miks see on kasvav turg?
Mis on pildil oleval cafe racer mootorrattal pistmist minilaoga? Nii mõndagi. Mõlema juured ulatuvad 60ndate algusesse – ühel Inglismaale, teisel USA-sse. Seotus seisneb aga ka selles, et minilaod on muuhulgas sobilikud motohuvilistele rataste ja muude hobitarvikute hoiustamiseks. Milleks veel miniladusid kasutatakse ja miks see on kasvav turg?