• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Maksuamet ja ministeerium on kasiinode suhtes eri arvamustel

  Rahandusministeerium ja maksuamet on kasiinovõitude tulumaksustamises eri arvamustel, kuid loodavad ühise keele leida nädala lõpuks.

  ?Maksuameti seisukoht on, et saamata jäänud tulumaksu peaks kasiinodelt nõudma, ministeeriumi hinnangul tuleks saamata jäänud maks sisse nõuda maksumaksjatelt ? kasiinode klientidelt,? ütles rahandusministeeriumi avalike suhete osakonna juhataja Karmo Velling Eesti Päevalehele.
  Maksuameti peadirektor Aivar Sõerd toonitas, et kasiinodele ei ole seni ametlikku maksunõuet esitatud.
  Erimeelsusi ministeeriumiga ta kommenteerima ei soostunud, pidades neid lahendatavaiks.
  Eesti Hasartmängude Korraldajate Liidu juht Tõnis Rüütel kinnitas taas, et kui seadus muutmata jääb, lähevad kõik kasiinod pankrotti. ?Võitudelt ei ole võimalik tulumaksu kinni pidada, kuna selle maksu administreerimine pole võimalik,? lisas ta.
  Nii Velling, Sõerd kui ka Rüütel jäid lootma, et veel selle nädala lõpuks on küsimus ministeeriumi ja maksuameti läbirääkimiste tulemusel lahendatud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
USA tööturu numbrid valmistasid pettumuse
USAs loodi novembris oodatust enam kui kaks korda vähem töökohti, selgub värskest tööturu raportist.
USAs loodi novembris oodatust enam kui kaks korda vähem töökohti, selgub värskest tööturu raportist.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Veho omandas Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis
Läti konkurentsiamet andis automüüjale Veho õiguse omandada Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis Domenikssi, teatas ettevõte pressiteate vahendusel.
Läti konkurentsiamet andis automüüjale Veho õiguse omandada Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis Domenikssi, teatas ettevõte pressiteate vahendusel.