• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Eesti lapsehoidjad saavad aasta lõpus Suubritanniasse tööle

  ELi kandidaatriikide, ka Eesti lapsehoidjad ehk au pair?id saavad kultuurivahetuse raames kuni kaheaastase Suurbritannias töötamise loa.

  ?Au pair?i süsteem annab Euroopa noortele olulise võimaluse veeta aega Suurbritannias, õppida inglise keelt ja omandada arusaamine Suurbritannia kultuurist ja eluviisist,? tsiteeris uudisteagentuur AFP Suurbritannia siseministeeriumis immigratsiooniküsimuste eest vastutava ministri Beverley Hughesi sõnu.
  Eesti, Läti, Leedu, Poola, Bulgaaria ja Rumeenia saavad alates 18. detsembrist saata 17-27aastasi vallalisi noori kuni kaheks aastaks tööle inglise keelt kõnelevasse perekonda, kirjutab Eesti Päevaleht.
  USAsse lapsehoidjaid vahendava agentuuri Estyes juht Aleksander Kurusev ütles, et tütarlaste huvi Suurbritannias töötamise vastu on väga suur. ?Kohe, kui lapsehoidmisagentuurid tekkisid, hakati just Inglismaa kohta küsima,? ütles ta.
  Kurusevi hinnangul räägivad Suurbritannia kasuks pikad au pair`i-töö traditsioonid ning inglise keele õppimise võimalus. ?See ei olegi ju niivõrd töö, kuivõrd just kultuurivahetus,? leidis ta.
  Estyesi juht lisas, et nende agentuur hakkab kindlasti lapsehoidjaid Suurbritanniasse vahendama. Suurbritannia valitsus tegi otsuse teatavaks pärast peaminister Tony Blairi kohtumist oma Poola ametivennaga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Leedu keelas Linnamäel sealse Forum Cinemase ostu
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Vanglaleival Hubert Hirve varju nähakse jätkuvalt restoraniäris
Kohtu hinnangul on hoolimata aastaid kestnud eelvangistusest säilinud ettevõtja Hubert Hirve kontroll restoraniäris, mis hiljuti kesta vahetas.
Kohtu hinnangul on hoolimata aastaid kestnud eelvangistusest säilinud ettevõtja Hubert Hirve kontroll restoraniäris, mis hiljuti kesta vahetas.