Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kinkekaardi abiga söögitegemine selgeks

  ?Kord kingiti inimesele, kes vihkas küüslauku, poolnaljaga küüslaugutoidu kursus,? räägib Kiika Kööki kaubamärki omava OÜ Köögitarbed juhataja Age Minka. ?Pärast kursust oli kingisaaja hämmingus, et küüslauk võib olla täiesti hea, ja see inimene jäigi käima meie kursustel.? Peale kokanduskursuste võib Kiika Kööki kauplusest kinkekaardiga osta ka omanäolisi köögitarbeid, mis on eriti populaarsed pulma- ja soolaleivapidajate seas. Kiika Kööki kinkekaartide väärtus ei ole piiratud. ?See võib olla nii 72 senti kui 720 krooni,? lausub Minka. ?Kuid soovitavalt peaks selle ära kasutama sama aasta numbri sees.?
  Ka sisustussalongi Inspira kinkekaardid on populaarsed just soolaleivaliste seas. Inspira kingituste ja lauanõude osakonna müügispetsialisti Anneli Raiko kinnitusel ostetakse sisustuskapluse kinkekaarte peamiselt peretuttavatele, kui ei teata, milline nende uus kodu välja näeb, või ka lihtsalt siis, kui kingisaaja maitset täpselt ei tunta. ?Nii välditakse möödapanekuid ja topeltkingitusi,? sõnab Raiko.
  Kinkekaarti pakuvad ka mitmed ilusalongid, kus kaardi saaja võib valida nii tooteid kui ka teenuseid. Mõnes salongis on kaardi väärtused fikseeritud, teistes kirjutatakse kaardile summa, mida kinkija soovib.
  Samamoodi võib lähedasi rõõmustada näiteks mõne sanatooriumi või tervisekeskuse kinkekaardiga. Pärnus asuva taastusravikeskuse Sõprus projektijuhi Karola Ruberki sõnul on nende kinkekaardid populaarsed täiskasvanud laste seas, kes neid oma vanematele kingivad. Kaardiga üllatatakse vanemad nii jõulude ajal, emade- ja isadepäeval kui ka sünnipäeva puhul.
  Tallinna Kaubamaja kliendisuhete osakonna juhataja Sille Simovarti sõnul on kaubamaja kinkekaardid, mis kehtivad nii Tallinna kui ka Tartu Kaubamajas, viimasel ajal üha enam populaarsust võitnud firmade seas, kes ostavad kaarte suures koguses ja kingivad neid nii oma töötajatele preemiaks kui ka koostööpartneritele meeleheaks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Olulisemad lood

Ootamatult sügav majanduslangus paneb prognoose ümber tegema
Euroopa Liidu kõige sügavam majanduslangus Eestis ületas analüütikute kartusi ning paneb ümber hindama ka lähiaja prognoose, kuid paar kummalist näitajat annab alust arvata, et äkki korrigeeritakse SKP numbrit tulevikus ülespoole.
Euroopa Liidu kõige sügavam majanduslangus Eestis ületas analüütikute kartusi ning paneb ümber hindama ka lähiaja prognoose, kuid paar kummalist näitajat annab alust arvata, et äkki korrigeeritakse SKP numbrit tulevikus ülespoole.
On prominendi enda teha, et ta vale laulu sisse ei satuks
Tuntud inimesed seovad end kahtlaste äridega liiga kergekäeliselt. Isegi siis, kui asi juba eemalt nuusutades haiseb, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Tuntud inimesed seovad end kahtlaste äridega liiga kergekäeliselt. Isegi siis, kui asi juba eemalt nuusutades haiseb, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
USA aktsiaturgude ralli ei jaksanud leida jätku
Kolmapäeval rallinud USA aktsiaturud tõmbasid päev hiljem hinge, kõikudes nulli ligidal ja sulgudes väikeses miinuses.
Kolmapäeval rallinud USA aktsiaturud tõmbasid päev hiljem hinge, kõikudes nulli ligidal ja sulgudes väikeses miinuses.
Reaalajas börsiinfo
Suures kahjumis Operaili kaubaveod on tänavu vähenenud poole võrra
Riigile kuuluva raudteevedude ettevõtte Operail kaubamahud on Vene sõja tõttu kokku kuivanud ning kasumi asemel vaatab esimese 9 kuu tulemustest vastu 3,5 miljoni euro suurune kahjum.
Riigile kuuluva raudteevedude ettevõtte Operail kaubamahud on Vene sõja tõttu kokku kuivanud ning kasumi asemel vaatab esimese 9 kuu tulemustest vastu 3,5 miljoni euro suurune kahjum.
Juhtide piiratud aeg teeb värbamise kalliks
Värbaja saab sobivate kandidaatide otsimisel ära teha küll palju tehnilist tööd, kuid ka juhtide panustatud aeg on oluline ja see teeb värbamise kalliks, rääkis Grant Thorntoni personaliteenuste juhtiv nõustaja Airi Neemre saates “Kasvukursil”.
Värbaja saab sobivate kandidaatide otsimisel ära teha küll palju tehnilist tööd, kuid ka juhtide panustatud aeg on oluline ja see teeb värbamise kalliks, rääkis Grant Thorntoni personaliteenuste juhtiv nõustaja Airi Neemre saates “Kasvukursil”.
Fermi Energia astus esimese sammu Ukrainas
Kui kõik kulgeb plaanipäraselt, toodab Fermi Energia 10 aasta pärast Ukrainas elektrit. Koostööleping on sõlmitud ja väikereaktorite tehnoloogiat on Ukrainal põhjust kaaluda küll, ütles hommikuprogrammis Fermi Energia juht Kalev Kallemets.
Kui kõik kulgeb plaanipäraselt, toodab Fermi Energia 10 aasta pärast Ukrainas elektrit. Koostööleping on sõlmitud ja väikereaktorite tehnoloogiat on Ukrainal põhjust kaaluda küll, ütles hommikuprogrammis Fermi Energia juht Kalev Kallemets.
NBA lubab pensionifondidel klubide omanikeks olla
USA tippkorvpalliliiga NBA otsustas eile lubada pensionifondidel, riiklikel fondidel ja sihtkapitalidel olla korvpalliklubide passiivsed osanikud.
USA tippkorvpalliliiga NBA otsustas eile lubada pensionifondidel, riiklikel fondidel ja sihtkapitalidel olla korvpalliklubide passiivsed osanikud.

Olulisemad lood

Raadiohommikus: kuidas vastata, kui küsitakse raha?
Jõulukuu esimeses Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägivad ettevõtja Oleg Gross ja vandeadvokaat Küllike Namm heategevusest ning enda põhimõtetest annetamisel.
Jõulukuu esimeses Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägivad ettevõtja Oleg Gross ja vandeadvokaat Küllike Namm heategevusest ning enda põhimõtetest annetamisel.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.