11. detsember 2002 kell 8:13

Börsiülevaade: kas välisinvestorite osturalli jätkub?

Eile oli Tallinna börsil võimas kauplemispäev ? see puudutas vaid kahte liideraktsiat.

Hansapangale <GR#EE.HP> ei paista enam ümmargune number 250 krooni mägede taga olevat nagu ka Eesti Telekomil <GR#EE.ETL> 100 krooni.

Eile andis liideraktsiates tooni see, et kui osta taheti aktsiad tuhandehaaval ja enam, siis vastu oli müügihuvi tihti vaid sadades aktsiates. Pole siis ime, et aktsiahinnad tõusid. Eks päeva peale saab näha, kas välismaakleritel jätkub huvi ka täna Tallinnas sisseoste teha.

Eile tõusis Hansapanga aktsia ligi 2,9% 246,28 kroonile, kõrgeima hinnaga tehing tehti 248 kroonil. Aktsiaga tehti 87 tehingut. Telekomi aktsia sulgus 97,32 kroonil, päeva kõrgeimaks tasemeks oli 97,48 krooni. Selle aktsiaga tehti 49 diili.

Kokku tehti eile 164 tehingut 25,35 mln kroonise käibega.

Aktiivsemat tõusu ära kasutades ilmusid eile õhtupoole juba mõned välisinvestorid Telekomi müüma.

Hetkel kuum