Tõnis Arnover • 13. detsember 2002 kell 10:30

Äripäeva emafirma Bonnieri kontserni aastatulemus paraneb

Rootsi meediakontsern Bonnier on küll kahjumis, kuid aastatulemus tuleb parem kui kaheksa kuu tulemus, kirjutab Kauppalehti.

Bonnieri kaheksa kuu ärikasum oli 563 miljoni Eesti krooniga miinuses, kuid aastatulemus tuleb sellest märksa parem, samuti on tulemuste järsku paranemist oodata järgmisel aastal. Seda kinnitas Bonnieri kontserni tegevdirektor Bengt Braun pärast nõukogu koosolekut.

Eriti suur langus oli sel aastal reklaamituludes. Bonnieri nelja suurima päevalehe reklaamitulud olid tänavu mullusest 1,74 miljardi Eesti krooni võrra väiksemad. Eelmisel aastal aitas Bonnieri hädast välja Harri Potter, tänavu on tulubaas oluliselt laienenud: Rootsis on head tulu andnud raamatud ja filmid, Põhjamaades aga ajakirjad, filmilevi ja videofilmide laenutus.

Hetkel kuum