• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  ES Sadolin võitleb Vene turu eest

  ?10 miljoni liitrise aastavõimsusega Moskva tehasest tuleva toodangu praegune maht on alles käeharjutus,? sõnas ES Sadolini peadirektor Rein Reile. ?Edu toob müük ja konkurents keskmises turusegmendis on tugev?.
  ES Sadolini emafirma Akzo Nobel seab Vene turu suhtes aga suuri ootusi, tänavu suvel avatud tehasega tahetakse plusspoolele jõuda juba 2005/2006 aastal. Ning viiest turust (Eesti, Läti, Leedu, Ukraina, Venemaa), kus ES Sadolin täna toodete turustamisega tegeleb, on Venemaa suurim.
  Müügi suurendamise huvides muutis ES Sadolin Venemaal ka sealse müügifirma kommertsstruktuure. ?Keskendume piltlikult öeldes värvipurkide pakiruumis ringi sõitvatelt müügimeestelt hulgimüüjatele suunatutele, brändide tutvustajatele? ütles Reile. ?Seoses sellega tuli ka mõni inimene välja vahetada.?
  Sadolin turustas Venemaale varem nii Raplas kui Rootsis valmistatud tooteid, nüüd on Rootsist Venemaale müüdu asendumas Moskva tehase toodanguga. ?Oleme jõudmas ka ainult Venemaale suunatud värvibrändini,? sõnas Reile.
  Viimastel aastatel tegeleb ES Sadolin Venemaal aktiivselt ka reklaamiga, alates nõukogude ajast Venemaal puidukaitsevahendi sünonüümiks oleva Pinotex ja Sadolini värvidega ning lõpetades Moskva tehases Vene turu jaoks toodetava Maestro värvisarjaga.
  Reile sõnul on Sadolini opereeritav Akzo Nobeli tehas Moskvas startinud hästi. ?Väga hea meel on, et pole olnud kvaliteedireklamatsioone,? sõnas Reile. ?Seni olid meie kliendid harjunud Rootsi kvaliteediga toodetega, mida me Venemaal müüsime.?
  Moskva ringtee ääres asuv ettevõte integreeritud ES Sadolini struktuuri ja Eestist on Moskvasse lähetatud ka direktor. ?Olen ise ka viimasel ajal rohkem Moskvas kui meie Rapla tehases käinud,? sõnas Reile.
  Pinotexi ja Sadolini kaubamärkide all tuntust kogunud ja rohkem kui 15 aastat tegutsenud ES Sadolin saab üle 100 miljoni kroonise aastakasumi. ?See aasta on olnud järjekordselt edukas,? ütles Reile, kelle sõnul ollakse kasvatud juba kolm aastat. ?Nüüd oli aga teine aasta järjest, mida võime lugeda läbi aastate parimaks,? sõnas ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tegelikult oleme me eriolukorras – käitugem siis vastavalt
Meile on jäetud praeguses koroonakriisis suhteliselt palju vabadust, kuid kui me sellega paremini ümber käima ei hakka, siis võib-olla mitte lõpmatuseni, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Meile on jäetud praeguses koroonakriisis suhteliselt palju vabadust, kuid kui me sellega paremini ümber käima ei hakka, siis võib-olla mitte lõpmatuseni, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Reklaamimüügi TOPi võitja: olime valmis suuremaks kukkumiseks
Äripäeva reklaamimüügi TOPi võitis Postimees Grupp, mille müügidirektori Taavi Lätti sõnul oldi eelmisel aastal valmis suuremaks kukkumiseks, kuna reklaamimüük sai koroonakriisist tugevalt pihta.
Äripäeva reklaamimüügi TOPi võitis Postimees Grupp, mille müügidirektori Taavi Lätti sõnul oldi eelmisel aastal valmis suuremaks kukkumiseks, kuna reklaamimüük sai koroonakriisist tugevalt pihta.
Fotod: varju hoidnud ERIALi niiditõmbajad astusid kohtu ette
Kohe algab Hoiu-laenuühistuga ERIAL seotud isikute kriminaalasjas esimene sisuline arutelu.
Kohe algab Hoiu-laenuühistuga ERIAL seotud isikute kriminaalasjas esimene sisuline arutelu.