• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Tallinna ühistranspordifirmad tõstavad kompostreid ringi

  Tallinna bussikoondise lukksepad kruvivad hooldusse tulnud bussides esiotsast maha üleliigsed kompostrid, et viia need taas tagumiste uste juurde.

  ?Enne koondati kompostrid esimese ja teise ukse vahele, nüüd tuleb need jälle hajutada ja igas bussis viiakse eest üks komposter taha. Kompostreid on puudu, sest osa on vahepeal paigaldatud juba uute busside peale ja osa vajab remonti,? ütles Tallinna autobussikoondise pressiesindaja Sirje Roht Eesti Päevalehele.
  Ülesande kompostrid tagumiste uste juurde tagasi panna sai bussikoondis transpordi- ja keskkonnaametilt möödunud neljapäeval. ?Saime korralduse taastada bussides kompostrite osas endine olukord, et iga teenindusukse juures oleks jälle piletikomposter,? ütles Roht. ?Korraldus on seotud kevadeks kavandatava ID-kaardiga seotud kuukaardiprojektiga, mille kohaselt võib bussi siseneda kõikidest ustest.?
  Linnatranspordi osakonna vanemspetsialist Jüri Miglai möönis, et ehkki möödunud aastal tehtud vaatluste tulemused näitasid muudatuste rakendamise järel piletitulu kasvu, tekitati kompostrite eemaldamisega ühissõidukite tagaotsast ebamugavusi ausatele sõitjatele.
  Tänavu oktoobris võitis bussis trahvi saanud 25-aastane noormees kohtus Falcki ja tema trahviotsus tühistati. Tagumisest uksest bussi sisenenud noormees selgitas, et ei saanud piletit õigeaegselt mulgustada, sest buss oli rahvast täis ja kompostrit kusagil ei paistnud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
FI ekspert: intressi fikseerimine on pankadele kasumi võtmise koht
Pangad arvestavad intressi fikseerides riske selliselt, et mitte kahjumisse jääda, vaid pigem kasumit teenida, kirjutab finantsinspektsiooni finantsteenuste järelevalve osakonna juht Mari Puusaag-Tamm
Pangad arvestavad intressi fikseerides riske selliselt, et mitte kahjumisse jääda, vaid pigem kasumit teenida, kirjutab finantsinspektsiooni finantsteenuste järelevalve osakonna juht Mari Puusaag-Tamm
Disney maksis F1 ülekannete eest 15 korda rohkem
Teiste ülekandefirmadega F1 sarja näitamisõiguste pärast konkureerinud Disney nõustus maksma 15 korda senisest enam, teatas Bloombergi allikas.
Teiste ülekandefirmadega F1 sarja näitamisõiguste pärast konkureerinud Disney nõustus maksma 15 korda senisest enam, teatas Bloombergi allikas.
Baltika juht lahkub ametist
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Nike väljub täielikult Venemaalt
USA spordirõivaste tootja Nike teatas neljapäeval, et lahkub Venemaalt täielikult, kirjutab Reuters. Lääne ettevõtete riigist lahkumise tempo kiireneb.
USA spordirõivaste tootja Nike teatas neljapäeval, et lahkub Venemaalt täielikult, kirjutab Reuters. Lääne ettevõtete riigist lahkumise tempo kiireneb.
Rootsis läheb kinnisvara odavamaks
Rootsis jätkus mais eluasemehindade langus, suurim oli langus oli Stockholmis, kirjutab Dagens Industri.
Rootsis jätkus mais eluasemehindade langus, suurim oli langus oli Stockholmis, kirjutab Dagens Industri.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.