Eesti turismiedendaja tiitli sai Tarmo Sumberg

Liis Kängsepp 27. veebruar 2004, 15:33

2003. aasta turismiedendaja tiitli ärimees Tarmo Sumberg, mullune parim turismiobjekt oli Tallinna Jõuluturg, teatas Eesti Turismifirmade Liit.

'Sumbergile omistati tiitel butiikhotelli Kolm Õde avamise eest,? ütles Eesti Turismifirmade Liidu tegevjuht Kersti Kont. Samuti märgiti ära Sumbergi panus mainekujundusprojekti 'Welcome to Estonia'.

Parima turismiobjekti tiitli pälvis Tallinna Jõuluturg, mis hästi toimiva projektina loob Kondi sõnul Tallinnale kui talvisele reisisihtkohale suurt lisaväärtust. 2003. aasta parima autorendifirma tiitel omistati Avis Autorent ja Liisingule.

Parima turismiobjekti tiitlit on Eesti Turismifirmade Liit jaganud alates 1990. aastast, parima turismiedendaja tiitlit alates aastast 1992. 2002. aastal sai parimaks turismiedendajaks Eurovisiooni Tallinna lauluvõistluse korraldaja Juhan Paadam ning parimaks turismiobjektiks Tallinki reisilaev Romantika.

Reedel algas Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses pühapäevani kestev rahvusvaheline turismimess Tourest 2004, millest võtab osa kokku 345 eksponenti nii Eestist kui ka välisriikidest. Esmakordselt osaleb oma väljapanekuga Indoneesia. Mess asub kokku 4800 ruutmeetril sise- ja 100-ruutmeetrisel välispinnal.

Möödunud aastal osales turismimessil 356 eksponenti 25 riigist. Messi külastas 10 705 inimest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing