Strateegia on see, mis jääb

Jüri Teemant 01. märts 2004, 00:00

Priit Karjus seostab juhtimist sõjanduse kui ülikonkurentsiga. Raamat lähtub seisukohast, et mida suurem on määramatus, seda enam tuleks püüda segadust kuidagi mõista. Raamatus esitatud strateegia auditi metoodika ja Eesti ettevõtete praktilised majandusjuhtumid näitavadki, millist praktilist kasu selle raamatu põhitõed reaalses elus pakkuda võivad.

Loed ning kõik tundub lihtne ja loogiline, just nagu enda mõtted, mida oled kaua kuskil hämaras ajusopis kaasas kandnud. Nii pole ka juhuslik, et raamatus tõmmatakse paralleele Vana Hiina sõjakunstiga, mille järel pole sõjandusstrateegiatesse lisandunud midagi põhimõtteliselt uut. Uued on relvad ja sõjapidamisviisid, kuid strateegia on see, mis jääb.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing