Vastukaja Äripäevas ilmunud repliigile

Mart Ummelas 04. märts 2004, 00:00

Vastukaja 2. märtsi Äripäevas ilmunud repliigile ?Mart Ummelas otsib Lollidemaad?.

Aivar Hundimägi, olen kunagi kaalunud isegi Teie kutsumist saatesse ?Rahva teenrid?. Kahjuks ei ole see enam võimalik. Kui mõtlete ise välja rumalusi ja riputate nendele külge konkreetsete inimeste nimesid, siis ei saa Teid eetrisse lubada.

Kindlasti ei saanud saatest välja lugeda vajadust Eesti Energiat doteerida. Juttu oli reisilaevaliiklusest jt majandusharudest, mida kõigis normaalsetes riikides toetatakse avalike vahendite arvel, et säilitada töökohti, rahvusliku kapitali turuosa. Ja sugugi ei ole tegemist rahaga doteerimisega, võimalusi on palju.

Juba vanad roomlased ütlesid, et kui oleksite vaikinud, oleks võinud Teid pidada filosoofiks. Kuna teen saadet ka sel laupäeval, siis kaalun võimalust saata Teid samuti kuhugi.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:14
    Otsi:

    Ava täpsem otsing