Pavel Ivanov: mind vallandati päevapealt

Inno Tähismaa 11. märts 2004, 12:40

Eile ajalehe Estonija peatoimetaja ja vastutava väljaandja kohalt lahkunud Pavel Ivanov ütles, et ta vallandati päevapealt.

?Mind kutsuti omaniku juurde, kes teatas, et on püstitatud uued eesmärgid ja suunad ja minu teeneid enam ei vajata,? ütles Ivanov, ?mind tänati tehtud töö eest.?

Omaniku puhul on tegemist Endel Siffiga. Veel möödunud nädalal oli ta Ivanovile andnud mõista, et midagi ei muutu. Viimaste nädalate jooksul aga täheldas Ivanov, et Estonija juhtimist ootavad ees muutused. Põhjusi, miks ta ametist vabastati, ei oska Ivanov nimetada.

Ivanov töötas Estonija peatoimetajana veidi alla aasta. Selle ajaga lõi ta enda sõnul normaalse ajakirjandusväljaande struktuuri. Estonija sai uue formaadi ning muutus ajakirjanduslikult sõltumatuks ja mõjuvaks väljaandeks. Ta sai hakkama ka tootmisprotsessi digitaliseerimisega. Aasta algusest tegeles ta marketingi ja leviküsimustega, ent see töö jääb pooleli.

Ivanov ütles, et tema juhtimisel jõuti esmakordselt venekeelse trükiajakirjanduse ajaloos selleni, et Estonija fotograafid pääsesid pressifoto konkursi finaali ja kujundus märgiti ära kujunduskonkursil.

Ivanovi asendab ametis senine BNSi venekeelsete uudiste juht Aleksandr T?aplõgin.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing