Motorexist Motorexini üle poolesaja uudismudeli

Tõnu Tramm 17. märts 2004, 00:00

Poolesajast mudeliuuendusest umbes paarkümmend on täiesti uued autot või täielikult uuenenud. Ülejäänud uudised moodustavad kas välised muudatused, uus mootor või erimudelid senisest rikkalikuma ja erilaadsema varustuspaketi näol.

Täiesti uued autod toovad välja Ford (uus Focus), Fiat (Idea), Kia (Cerato ja Picanto), Chevrolet (Lacetty), Mitsubishi (Grandis, uus Golt), Volvo (V50), Opel (uus Astra), Chrysler (300C), Mercdes-Benz (usu A-klass), BMW (uus 1. seeria), Renault (J77 väikemahtuniversaal), Citroen (C4) jne. Uudiseid jagub väeautodest luksussõkiteni väa.

Loomulikult ei pruugi mudelikalender sajaprotsendiliselt paika pidada, sest elu on näidanud, et nii mõnegi mudeli Eestisse jõudmine võib esialgu planeeritust isegi kuid edasi lükkuda. Orienteeruva pildi automaastikul toimuvast peaks see aga uue auto ostmise mõtteid mõlgutavatele inimestele andma küll.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:38
    Otsi:

    Ava täpsem otsing