Naeru abil saab pingetest priiks

Merike Lees 22. märts 2004, 00:00

?See on praktiline treening, millel on väga sügav sisu,? ütles Invicta piirkonnajuht Malle Lutsoja. Osalejatele õpetatakse stressiga toimetulemist ja seda, kuidas eristada probleeme, mida tuleks võtta tõsiselt ja mida mitte.

Koolitaja Ave Eero sõnul on tegemist praktilise stressijuhtimise koolitusega viisil, et inimestel oleks lõbus. Koolitusel saadakse teada, kuidas arendada huumori kasutamise oskust ning kuidas kasutada naeru looduslikku toimet pingete maandamisel, et lõdvestada ihu ja olla võimeline taas oma tööga edasi minema.

Koolitus sobib ka neile, kes erilise naljamehena ei hiilga. Ave Eero kinnitusel ei ole ilmas inimest, kes ei oskaks naerda, nagu pole ka inimest, kellel puuduks huumorimeel. ?Huumorimeel on igal inimesel väga isikupärane,? märkis Ave Eero. Seetõttu on koolitus suunatud rohkem sissepoole, õpetades võtma huumoriga enda töös ja elus ettetulevaid probleeme, mitte naerma kaasinimeste üle.

?Arvestades, et maailm on surmtõsine ning me kipume asju surmtõsiselt võtma, on vajadus taolise koolituse järele aastaringne,? pidas Eero tõenäoliseks, et koolitus tuleb kordamisele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing