Prokuratuur töötab nüüd uue struktuuri alusel

02. aprill 2004, 17:36

Alates 1. aprillist kehtib neljas ringkonnaprokuratuuris uus struktuur.

Põhja Ringkonnaprokuratuuris, mida juhib juhtivprokurör Martin Hirvoja, moodustati viis osakonda: isikuvastaste? ja narkokuritegude osakond (juhib vanemprokurör Endla Ülviste); majandus? ja korruptsioonikuritegude osakond (juhib vanemprokurör Kristel Siitam?Nyiri); alaealiste osakond (juhib vanemprokurör Lea Pähkel); varavastaste kuritegude osakond (juhib vanemprokurör Raivo Kala) ja üldkuritegude osakond, mis tegeleb liiklusasjadega, avaliku korra rikkumistega, keskkonna kuritegude jne (juhib vanemprokurör Luule Pello).

Lääne Ringkonnaprokuratuuris, mida juhib juhtivprokurör Jüri Pikma, moodustati kaks osakonda: Pärnu osakond (juhib vanemprokurör Ly Tartu) ja Rapla osakond (juhib vanemprokurör Ülle Saar). Pärnu osakonna juurde kuuluvad ka Saaremaa prokurörid ja Rapla osakonna alla Järva ja Haapsalu prokurörid.

Lõuna Ringkonnaprokuratuuris, mida juhib juhtivprokurör Krista Aas, moodustati neli osakonda: Tartu esimene osakond (juhib vanemprokurör Margus Gross); Tartu teine osakond (juhib vanemprokurör Kaire Hänilene); Viljandi osakond (juhib vanemprokurör Küllike Taits) ja Võru osakond (juhib vanemprokurör Terje Aleksa?in).
Tartu esimese osakonna juures töötavad ka Jõgeva prokurörid, Viljandi osakonna juures aga ka Valga prokurörid. Võru osakonna juures töötavad aga ka Põlva prokurörid.

Viru Ringkonnaprokuratuuris, mida juhib juhtivprokurör Lavly Lepp, moodustati kolm osakonda: Kohtla?Järve osakond (juhib vanemprokurör Irina Karo); Narva osakond (juhib vanemprokurör Mihhail Hütt) ja Rakvere osakond (juhib vanemprokurör Sirje Merilo).

Alates 1. märtsist on Riigiprokuratuuris viis osakonda: järelevalve osakond (juhtiv riigiprokurör Alar Kirs); korruptsiooni? ja majanduskuritegude osakond (juhtiv riigiprokurör Norman Aas); narkomaania? ja vägivallakuritegude osakond (juhib ajutiselt juhtiv riigiprokurör Norman Aas); rahvusvahelise õigusalase koostöö osakond (juhib ajutiselt juhtiv riigiprokurör Alar Kirs) ja haldusosakond (juhib 15. aprillilist Janne Mägi).

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing