Peeter Raidla • 2. aprill 2004 kell 10:12

Politsei esitas süüdistuse autodesse sissemurdmises kahtlustatavaile

Politsei saatis prokuratuuri kriminaalasja, milles esitati süüdistus kolmele autodest vargusi toime pannud noormehele, kirjutas EPL Online.

Uurimise käigus tehti kindlaks, et Margus (19), Jaan (19) ja Jaan (20) murdsid möödunud aasta lõpus ja käesoleva aasta alguses Räpinas ja Värska vallas sisse kuude autosse, teatas politsei. Autodest varastasid noormehed automakke ja kõlareid ning autode küljest ilukilpe. Ühe auto küljest võeti kaasa ka lisatuled.

Süüdistuse kohaselt tekitasid noormehed kokku 19 390 krooni suuruse kahju. Tsiviilhagid on süüdistatavad omanikele hüvitanud. Noormeeste suhtes on kohaldatud tõkendit allkirja elukohast mittelahkumise kohta. Kõik noorukid on varem kriminaalkorras karistamata.

Noorukitele esitati süüdistus varguse paragrahvi alusel ja süüdimõistmise korral võib neid karistada ühe kuni viieaastase vangistusega.

Hetkel kuum