Kristiine Kasiino toetab 100 000 krooniga seksuaalkasvatuse raamatut ja filmi

20. aprill 2004, 13:35

Kristiine Kasiino toetab 100 000 krooniga Eesti õpilastele mõeldud seksuaalkasvatusliku sisuga filmi ja raamatu ?MinaSinaMina? kirjastamist.

Kristiine Kasiino AS juhatuse esimees Enno Heinla sõnul sai otsustavaks see, et kõnealuse raamatu ja filmi eesmärk on noorte probleemide ennetamine, mitte tagajärgede likvideerimine. 'Meile meeldis projekti idee, kus õppematerjalide ülesehitamisel on kaasatud noored ise , kes räägivad oma kogemustest ja probleemidest,' ütles Heinla.

Enno Heinla lisas, et projektile lisab väärtust veel asjaolu, et õppematerjalid saavad endale kõik Eesti Vabariigi koolid ning lisaks veel valitud noorteorganisatsioonid.

Heategevusprojekti ?KäsiKäes? valmiva raamatu ja filmi ?MinaSinaMina? eelarve on ligikaudu üks miljon krooni, Kristiine Kasiino kõrval on projekti suurtoetajateks Hollandi Kuninglik Suursaatkond ja L.F.F. Group.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing