Krediidipanga eelmise aasta kasumiks kujunes 5 mln

Liis Kängsepp 10. mai 2004, 16:42

Täna toimunud AS-i Eesti Krediidipank aktsionäride korralisel üldkoosolekul kinnitati eelmise aasta auditeeritud kasumiks 5 mln kr.

Sellest 0,5 mln kr otsustati kanda reservkapitali ning ülejäänud jätta jaotamata.

Üldkoosolekul otsustati nimetada panga 2004. majandusaasta audiitoriks audiitorühing AS Deloitte Touche Audit juhtivaudiitor Veiko Hintsov. Üldkoosolekul valiti uus nõukogu järgmises koosseisus: Rein Otsason, Rein Otsepp, Jazeps Paplavskis, Ain Soidla, Reet Tatrik.

Eesti Krediidipanga tegevuses oli 2003. aasta stabiilse arengu, teenuste valiku laiendamise, väliskapitali osaluse kasvatamise ja teeninduse sõbralikkuse väärtustamise aasta. Krediidipank positsioneerib ennast pangandusturul paindliku ja kliendisõbraliku väikepangana.

Eesti Krediidipank tegutseb 1992. aasta algusest ja praegu on pangal 25 kontorit üle Eesti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing