Puhkepäeva turismiuudised

ÄP 14. mai 2004, 00:00

Maist lisab Estonian Air nelja populaarsesse sihtkohta uusi lende ja pakub internetikasutajatele 24. maini lisalendudele pileteid soodsama hinna eest.

Tallinna?Kopenhaageni lend maksab 500 krooni, hind kehtib kolmapäevastele ja reedestele lendudele väljumisega 21.30 Tallinnast ja väljumisega 22.55 Kopenhaagenist.

Tallinna?Hamburgi pilet maksab 500 krooni teisipäevastele ja neljapäevastele lendudele, Tallinn?Oslo 500 krooni esmaspäevastele, kolmapäevastele ja reedestele lendudele, Tallinn?London 700 krooni neljapäevastele lendudele väljumisega 7.45 Tallinnast ja väljumisega 9.30 Londonist, laupäevastele ning pühapäevastele lendudele väljumisega 17.45 Tallinnast ja väljumisega 19.30 Londonist. Hind on ühe suuna eest, lisanduvad lennujaamamaksud ning broneerimistasu. Lennata tuleb selle aasta jooksul.

Tuntud alpinisti ja fotograafi Jaan Künnapi koostatud ?Matkaspordi käsiraamat? on esimene omataoline pärast 1976. aastat, kui ilmus ?Kaugmatkaja käsiraamat?, mis annab nõu sportivale matkajale. Raamat tutvustab erinevaid matkaliike ja alpinismi, peatükid on jalgsi-, jalgratta-, vee-, suusa- ja mägimatkamisest, kirjapanduna Eesti parimate asjatundjate poolt. Raamatupoodidest alla 200 krooniga saadava raamatu tiraa? jääb tuhande piiresse, 416-leheküljeline õpik matkajale on liimköites ja mugav matkale kaasa võtta. Poodidesse jõuab ?Matkaspordi käsiraamat? juuni alguses.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:24

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing