Toomas Kõuhkna rahustas arengukonverentsil hiidlasi

ÄP 21. mai 2004, 00:00

?1999. ja 2000. aastal kukkusime Vene kriisi tõttu, 2002?2003 oli asi dollari kursi langemises,? põhjendas Kõuhkna. Tema sõnul oleneb palju ka looduslikest oludest ? nt on raskem kalade järelkasvu soetamise ajal, sest pisikestest kaladest toodangut valmistada ei ole kerge. ?Loodan, et Hiiu Kalur elab ja areneb koos hiidlastega,? ütles Kõuhkna.

Samal ajal kasumisse jõudmisega peab Hiiu Kaluri tütarettevõte tasuma ka maksuvõlad. Maksuameti teatel on Hiiu Kaluri gruppi kuuluva Dagomari suure maksuvõla puhul võetud eesmärgiks enamiku võlgade likvideerimine selle aasta jooksul. Maksuameti teatel on Dagomarile jooksva võla kohta tehtud sissenõudmise alustamise hoiatus.

Kokku on grupi ettevõtted riigile võlgu 27,6 miljonit krooni.

Paar päeva tagasi teatas Hiiu Kaluri juht ja omanik Toomas Kõuhkna Eesti Päevalehe vahendusel, et ettevõte kavatseb veel tänavu investeerida 27 miljonit krooni Venemaale ja Ukrainasse, rajades sinna kreveti- ja konservitootmised.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:28
    Otsi:

    Ava täpsem otsing