Cisco tutvustas uue põlvkonna ruuterit

Romet Kreek 26. mai 2004, 00:00

Ruuterid suunavad internetiliiklust. Cisco uue ruuteri nimeks on Carrier Routing System ehk lühendatult CRS-1, mis olevat kiireim, suurim, kõige usaldusväärsem ja paindlikum ruuter, mis aitab sidefirmadel tulla toime üha kasva internetiliikluse ja andmesidega.

?Usun, et see on meie tugevaim toode turul,? ütles Cisco ruuterite üksuse juht Mike Volpi ning lisas, et see annab firmale suure edumaa konkurentide ees.

Uue ruuteri hind jääb veerand miljoni ja kahe miljoni dollari vahele. Ruuter tuleb müüki juulis.

Cisco turuosa on viimasel ajal arenenud ruuteritoodete osas langenud. Mõned analüütikud süüdistavad selles kliente, kes ootavad uut mudelit.

Esimeses kvartalis kukkus analüüsifirma Dell?Oro andmetel Cisco turuosa kvartal varasemaga võrreldes 61,7 protsendilt 59,4-le. Samal ajal kasvas väiksema rivaali Juniper Networksi turuosa 31,4 protsendilt 34,1-le.

Arenenud ruuterid on ruuterituru kiiresti kasvav segment. Selle maht küündis mullu 734 mln dollarini ja peaks sel aastal kasvama 31 protsenti, sest telekommunikatsioonifirmad püüavad käia kaasas internetikasutajate tekitatud nõudluse kasvuga.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:29
    Otsi:

    Ava täpsem otsing