26. mai 2004 kell 12:26

Balbiino käive kasvas 24%

Balbiino kogukäive kasvas käesoleva aasta nelja kuuga 24 protsenti, teatas ettevõte.

Eesti ühe suurima jäätisetootja ja sügavkülmutatud toitude hulgimüüja AS Balbiino selle aasta nelja kuu kogukäive oli 76,2 miljonit krooni, mis on 24 protsenti enam, kui eelmise aasta samal perioodil.

'Käibe kasvu peamisteks põhjusteks on olnud see, et jäätis konkureerib üha enam ja edukamalt teiste igapäevaste magustoitudega ning pidev ja erinevatele sihtrühmadele suunatud tootearendus, on muutnud tooteportfelli mitmekesiseks,' ütles AS Balbiino juhataja Riho Niils. 'Prognoosime ettevõtte käesoleva aasta kasumiks 15 miljonit krooni ja käibeks 280 miljonit krooni.'

AS Balbiino käesoleva aasta nelja esimese kuu kogukäive oli 76,2 miljonit krooni, mis on 24 protsenti rohkem, kui möödunud aasta samal perioodil. Ettevõtte eksport kasvas tänavu nelja kuuga 110 protsenti. Kokku müüs Balbiino 1057 tonni jäätist, mis on 40 protsenti rohkem, kui möödunud aasta nelja kuuga.

Hetkel kuum