Viisnurga aktsia hind langes pea nelja ja poole aasta madalaimale tasemele

31. mai 2004, 15:54

Ehkki protsendid olid tagasihoidlikud, domineerisid Tallinna börsil langusmeeleolud. Viisnurga aktsia hind langes pea nelja ja poole aasta madalaimale tasemele.

AS Viisnurk <GR#EE.VN> teatas täna, et sulgeb järk-järgult spordikaupade divisjoni, mis tähendab sisuliselt seda, et divisjonile pole seni õnnestunud ostjat leida. Aktsia hind langes uudise peale 3,23 protsenti 23,47 kroonini, mis on selle madalaim hind alates 2000. aasta jaanuarist. Väärtpaberiga sooritati kolm tehingut, mis andis käibeks 141 tuhat krooni. Viimati oli käive nii suur märtsi alguses.

Suurima käibega aktsia (üle 7 miljoni krooni) oli täna Eesti Telekomi <GR#EE.ETL> aktsia, mille hind jäi muutmatult 114,22 kroonile. Hansapanga aktsia <GR#EE.HP> hind alanes 0,63 protsenti 99,04 kroonini. Aktsia käive oli 1,7 miljonit krooni

Ainsaks kallinenud väärtpaberiks oli täna erastamisväärtpaber <GR#EE.EVP>, mis kallines 0,94 protsendi võrra 93,9 sendini.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing