Tirsi Grupp noppis Tartu ettevõtluskonkursil kolm esikohta

Väinu Rozental 04. juuni 2004, 00:00

OÜ Tirsi Grupp võitis esikoha üle 50 töötajaga ettevõte seas ning tütarfirma AS Tirsi Kinnisvara Haldus oli parim alla kümne töötajaga ettevõtete grupis. Tirsi Grupp on ka enim töökohti loonud ettevõte Tartus. Tirsi Grupp avas mullu augustis oma kolmanda poe Annelinnas, kus saab tööd 97 inimest.

Tartu ettevõtluskonkursil selekteeriti parimad välja kokku kaheksas kategoorias.

Keskmise suurusega (10?49 töötajat) ettevõtete grupis tunnistati parimaks AS Merko Tartu. Suurima investeerija tiitli sai AS Tartu Veevärk, mis investeeris mullu 156,5 miljonit krooni. Silmapaistvaima saavutusena tunnustati ASi Salvest, mis tõi eelmisel aastal turule 32 uut toodet.

Kahes kategoorias selgitati parimad tänavu välja esimest korda. Linnakodanikud hääletasid interneti teel Tartu kõige kliendisõbralikumaks ettevõtteks kesklinnas asuva Londoni hotelli. Et väärtustada koostööd kutsekoolide ja ettevõtete vahel, tunnistas Tartu kutsehariduskeskus parimaks koostööpartneriks õmblusfirma ASi Ilves-Extra.

Tartu linnavalitsus korraldas ettevõtluskonkursi seitsmendat korda. Linnavalitsuse ettevõtluse osakonna juhataja Malle Blumenau ütles, et tulevikus tahavad nad üha vähem keskenduda majandusnäitajatele ning rohkem jagada eripreemiaid.

?Parimate väljaselgitamisel majandusnäitajate alusel on meie eest töö juba mitmendat aastat ära teinud Äripäev,? ütles Blumenau. ?Küll plaanime aga järgmisel aastal tuua esile näiteks suurima kaupade väljaviija või jagada tunnustust kvaliteedi vallas.?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:30
Otsi:

Ava täpsem otsing