Olgu sportlane või modell, peaasi, et jagab riigiasju

Kertu Ruus 09. juuni 2004, 00:00

Ma ei tea, kas Eestist europarlamenti kandideerivad supermodellid ja sportlased saaksid seal väärikalt hakkama. Aga ma usun, et nende saavutused Eesti saadikuna Euroopas ei sõltu iseenesest nende ametist.

Soome saadikud europarlamendis, sportlased Marjo Matikainen ja Ari Vatanen on väga mõistlikud ja soovitavad muu hulgas Soomes makse alandada. Paar päeva tagasi lahkunud endine näitleja Ronald Reagan oli USA parimaid presidente. Kui Arnold Schwarzenegger sai California kuberneriks, oli irvitajaid palju. Aga Schwarz viis ellu rea valimislubadusi ja naudib ülikõrgeid toetusreitinguid. Nüüd ei naera enam keegi. Ja polegi siin midagi naerda - meelelahutajad on tublid tööinimesed ja rahakogujad. Ja nendest on riigis alati puudus.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing