Intel valis partneriks GNT Eesti

12. juuli 2004, 14:40

Eesti suurim arvutikaupade ja koduelektroonika hulgimüüja GNT Eesti hakkas müüma maailma juhtiva protsessoritootja Intel toodangut, teatas GNT Eesti.

GNT Eesti tooteturunduse direktor Ingrid Eha ütles, et müüma hakatakse protsessoreid, emaplaate, serveritooteid, võrguseadmeid. 'Vahetu kommunikatsioon tootjaga on alati väga oluline, eriti kui tegemist on toodetega, mis muutuvad ja arenevad nii kiiresti kui protsessorid,' kommenteeris Ingrid Eha koostööd uue tarnijaga.

Eha sõnul on GNT Eesti ja Inteli koostööst kõige rohkem abi Eesti arvutitootjaile ja GNT tooteportfellis tekitab see ühes laia valiku mitmete teiste komponentidega sünergia.

?Inteli strateegia on turu arendamisel fokuseerida tähelepanu tarbija vajadustele, keskendume digitaalsele kodule ja mobiilsusele,' ütles Inteli Kesk- ja Ida-Euroopa turgude juht Piotr Pagowski. 'Arvuti, koduelektroonika ning kommunikatsioon on märksõnad, mis on saanud osaks inimeste elus.'
'Selleks, et praegu toimuvatest muudatustest osa võtta ja neid muudatusi ise juhtida, on väga oluline olla tarbijale lähedal,' lisas Pagowski. 'Kui jaemüüjad ostavad Inteli tooteid tunnustatud hulgimüüjalt, saavad nad pakkuda lõpptarbijale jätkusuutlikku tehnilist ja garantiituge.'

GNT Eesti AS on Eesti suurim arvutikaupade hulgimüüja. GNT Eesti käive oli 2003. aastal 505 miljonit krooni, ettevõte annab tööd 43 inimesele. GNT Eesti esindab kaubamärke nagu Hewlett-Packard, IBM, Samsung, Intel, APC, 3Com, Canon, Fujitsu Siemens, Hitachi, Kingston, LG, Microsoft, NEC, Sony, Toshiba, Avocent, Linksys, 3M. GNT Eesti AS kuulub Baltikumi ja Soome suurimasse arvutikaupade hulgimüügigruppi GNT Grupp.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing