19. juuli 2004 kell 7:12

SLÕL: Soome politsei tabas eestlase pangakonto tühjendaja

Soome politsei tabas petturi, kellel õnnestus eestlase pangakontolt kätte saada üle 1000 euro, kirjutab SL Õhtuleht.

«Jätsin 2002. detsembris Osuuspankkis enda arvelduskontole veidi üle 1000 euro (üle 15 000 krooni), kuid tänavu juunis Soomes kaupluses kaardiga makstes selgus, et konto on minu teadmata tühjaks tehtud,» rääkis tartlane Nikolai SL Õhtulehele.

Pangast öeldi talle, et raha on kasutatud tänavu jaanuaris toidu, kosmeetika ja alkoholi ostmiseks. Samas pole aga mees, kellel on panga kuldkaart, sellal Soomes viibinud ja maksekaart seisab tal seifis.

Reedel helistas tartlasele Mäntuharju politsei. «Politsei ütles, et nad on tabanud tehinguid teinud isiku, kes väidab: ma olevat talle ülemöödunud aastal andnud suulise lubaduse oma raha kasutamiseks,» rääkis Nikolai. «Seda pole olnud, kuid ilmselt teadis kelm mu nime ja pangaarve numbrit,» ütles ta. «Kuidas väidetava suulise lubadusega pangast raha kätte saab või poest kaupa osta, peab politsei välja selgitama.»

Hetkel kuum